Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πυραμίδα η World-Ventures?

Προσοχή: Η ανάρτηση που ακολουθεί μπορεί να σώσει μερικά λεφτά σας από το να καταλήξουν στην τσέπη κάποιου επιτήδειου. 

Πρόσφατα με ξαναπροσέγγισαν (με τον γνωστό τρόπο: έλα να πιούμε ένα καφέ να σου μιλήσω για ένα "θέμα") στην εν λόγω εταιρεία. Λέω ξανά διότι με είχαν προσεγγίσει και παλιότερα, χωρίς να με πείσουν και είπα αυτή τη φορά να εξετάσω σε λίγο περισσότερο βάθος το όλο ζήτημα. 

Τι είναι η World-Ventures: 
Όπως μπορείτε να δείτε και από την σελίδα τους, είναι μια εταιρεία που προσφέρει φτηνές διακοπές. Και ποιο είναι το πρόβλημα τότε; θα ρωτήσετε. Το σύνθημα είναι το εξής: "Join World-Ventures and let us show you how to make a living... Living!" δηλαδή έλα κι εσύ στην World-Ventures και άσε μας να σου δείξουμε πώς να βγάλεις τα προς το ζην... ζώντας! Αυτό που λέει δηλαδή είναι ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά!

Πώς λειτουργεί: 
Με την εγγραφή σου πρέπει να καταβάλεις ένα ποσό, περίπου €250-€300. Ακολούθως, καταβάλλεις κάθε μήνα μια μηνιαία δόση, περίπου €30-€40 (ή και περισσότερα). Όμως, σου λένε ότι αν γράψεις ακόμα 4 μέλη στην εταιρεία, τότε σταματάς να πληρώνεις μηνιαίες δόσεις (και ίσως να σου επιστρέφεται και το αρχικό ποσό). Επιπλέον, αν γράψεις περισσότερα από 4 μέλη, ή αν τα μέλη που έγραψες γράψουν κι αυτά καινούρια μέλη, τότε ξεκινάς να παίρνεις μια προμήθεια κάθε μήνα! Άρα βγάζεις λεφτά ΚΑΙ επιπλέον έχεις και προσφορές για φθηνές διακοπές! Αν γράψεις πολλά μέλη, τότε η προμήθειά σου θα μετατραπεί σε ένα αξιοπρεπές μηνιάτικο! Φανταστικό!

Το πρόβλημα:
Δεν είμαι ειδικός στα οικονομικά ούτε στα μαθηματικά. Όμως, οι ακόλουθες σκέψεις πηγάζουν από την κοινή λογική. Κατ' αρχής στα οικονομικά θεωρούμε ότι όλοι κάνουν λογικές (rational) επιλογές για να μεγιστοποιήσουν την ωφέλειά τους. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να γραφτεί και να δώσει (λέμε τα μίνιμουμ: €250 + 12 μήνες Χ €30 = 250 + 360) €610 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο για να αποκτήσει προσφορές για φθηνές διακοπές; Να σημειωθεί ότι οι τόποι διακοπών είναι συγκεκριμένοι και τα πακέτα είναι επίσης για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι πραγματικά καλά πακέτα στα οποία γλιτώνεις το 50% ή και το 60% της τιμής, σε ποιον πραγματικά θα σύμφερε κάτι τέτοιο; Δίνεις €610 χωρίς να έχεις αποκτήσει τίποτα, μόνο την προσδοκία ότι ΑΝ θέλεις να πας διακοπές και θέλεις να πας στους τόπους που προσφέρουν, στα ξενοδοχεία που συνεργάζονται και στις ημερομηνίες που υπάρχουν διαθέσιμα τα πακέτα, τότε θα πληρώσεις το 40% της τιμής. Προσωπικά, λογικά σκεφτόμενος, δεν θα δεχόμουν ακόμα κι αν ήταν να πλήρωνα το 10%. Η αλήθεια φέτος δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω διακοπές. Άρα συμπεραίνουμε ότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα μπει για τα ταξίδια. Θα μπει κάποιος με την προοπτική να γράψει, τουλάχιστον ακόμα 4 άτομα. Αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να γράψει 4 άτομα, δεν θα μπει. Επίσης, αν κάποια στιγμή ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να το κάνει, θα βγει (χάνοντας τα 250 και όλες τις ήδη καταβληθείσες μηνιαίες "δόσεις").

Τα μαθηματικά που δεν βγαίνουν:
Το γεγονός ότι όλοι λειτουργούν λογικά και για το συμφέρον τους επιστρέφει εδώ. Οι αριθμοί όμως είναι ένα πρόβλημα γιατί μας λένε την απλή αλήθεια: 
1
4
16
64
256
1024
4096
16384
65536
Για να λειτουργήσει το όλο οικοδόμημα της πυραμίδας (γιατί περί αυτού πρόκειται) οι 4 πρώτοι που γράφτηκαν από τον επικεφαλής, πρέπει να βρουν ακόμα 16. Αυτοί οι 16 όμως θα γραφτούν και θα παραμείνουν γραμμένοι, μόνο αν έχουν γράψει άλλους 64. Αυτοί οι 64 όμως πρέπει να βρουν 256 κ.ο.κ. Ως αποτέλεσμα όλου αυτού μόλις η 8η φουρνιά χρειάζεται 16.384, που όμως και πάλι θα γραφτούν μόνο αν βρουν τους άλλους 65.536 να γράψουν! Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του πληθυσμού πάντως η 11η στοιβάδα χρειάζεται 1.048.576. Πληροφοριακά και σύμφωνα με επίσημα στατιστικά η Κύπρος έχει 800.000 κατοίκους και κάτι ψιλά. Και θυμηθείτε: Οι αριθμοί αυτοί μας λένε τι γίνεται όταν ο καθένας γράφει μόνο 4 και όχι περισσότερους.

Η απάτη: 
Από την τελευταία πρόταση συνεχίζω. Λέμε τώρα για παράδειγμα ότι πάνε όλα αντίθετα απ' ότι λένε τα μαθηματικά και υπάρχουν 65.536 άτομα που θεωρούν ότι θα κάνουν πολλές διακοπές και για αυτό θα γραφτούν. Και δεν θέλουν να γράψουν άλλους, διότι αυτοί το κάνουν για τις προσφορές. ΟΚ. Άρα κανείς από όλους τους προηγούμενους δεν πληρώνει (διότι έχει ήδη γράψει 4 νέα μέλη) και οι 65.536 αυτοί φίλοι μας έχουν δώσει από €250 και κάθε μήνα δίνουν τη μηνιαία τους δόση (€30). Το αρχικό ποσό που έχουν δώσει ήταν συνολικά €16.384.000 (ναι δεκαέξι εκατομμύρια) και κάθε μήνα δίνουν συνολικά €1.966.080. Απορία: Πού πάνε αυτά τα λεφτά; Στις διακοπές τους; Δεν θέλω να κάνω υπολογισμό τι ποσό αναλογεί στις διακοπές του καθενός, ακόμα κι αν το 10% κάνει διακοπές Κάθε μήνα, πράγμα αδιανόητο για την κοινή λογική!

Χωρίς άλλα μαθηματικά, καταλήγω σε ένα συμπέρασμα: Η εταιρεία αυτή είναι πυραμίδα και ο μόνος τρόπος να λειτουργεί για πάντα είναι να βρεθούνε πολλοί που να είναι γραμμένοι και να πληρώνουν χωρίς να γράφουν καινούριους. Αυτό δεν συμβαίνει διότι σε κανένα δεν συμφέρει πραγματικά αυτό, οπότε για να είναι γραμμένος γυρεύει να γράψει κι άλλους. Αν δεν βρίσκει, βγαίνει! Άρα το πράμα αυτό όπως έδειξα έχει όρια και αυτά είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουμε. 

Εν κατακλείδι: 
Σημαντικότερο στοιχείο για μένα είναι ότι δεν υπάρχει τελικό προϊόν στην πραγματικότητα, αφού το όλο σύστημα τροφοδοτείται - και εν τέλει επιβιώνει - μόνο όταν εγγράφονται συνεχώς νέα μέλη. Στην πραγματικότητα, τα έσοδα αυτής της εταιρείας προέρχονται εξ ολοκλήρου από τα ίδια της τα μέλη (τα νέα μέλη), έσοδα τα οποία διανέμονται ουσιαστικά σε αυτούς που γράφτηκαν προηγουμένως και έφεραν αυτά τα νέα μέλη στην εταιρεία, με τη μερίδα του λέοντος να παίρνουν πάντα τα πολύ παλιά και πρώτα μέλη. Πανέξυπνη ιδέα, δεν μπορείτε να πείτε: Δημιουργείται αυτομάτως κίνητρο για όλα τα μέλη να εγγράψουν νέα μέλη και άρα να αυξήσουν τα έσοδα όλων των μελών (που είναι αποπάνω τους στην πυραμιδοειδή αλυσίδα - "ομάδες" τα ονομάζουν). 

Τώρα στην ερώτηση που μου κάνουν φίλοι αν μπορείς να βγάλεις λεφτά από αυτό, υποψιάζομαι ότι από όσους εγγράφονται, καταφέρνουν να βγουν κερδισμένοι περίπου 1-2%. Αν κάποιος έχει απεριόριστο ελεύθερο χρόνο, όρεξη, μεγάλο κύκλο γνωριμιών και κυρίως, κύκλο γνωριμιών στις οποίες δεν έχει συνειδησιακά θέματα να "πουλήσει" ένα προϊόν, με πιθανότατο αποτέλεσμα την απώλεια εισοδήματος για κάποιους από αυτούς, τότε ναι, ίσως να είναι μια "ευκαιρία" για σένα. Προσοχή όμως: ΜΗΝ το δοκιμάσετε με συγγενείς και φίλους γιατί εκτός του ότι ΔΕΝ θα πετύχει, ταυτόχρονα ρισκάρετε (το υπερπολύτιμες) ανθρώπινες σας σχέσεις αναζητώντας πιθανό οικονομικό όφελος.


Υ.Γ.: Ενημερωτικά παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας που φωτογραφίζει την World-Ventures αν και δεν την κατονομάζει:

24 Μαρτίου, 2010 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 3

Πληροφορία για πιθανή διάπραξη απάτης τύπου ¨Πυραμίδα¨


Έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, ότι συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, διοργανώνει συγκεντρώσεις σε όλη την Κύπρο υπό μορφή σεμιναρίων, για δημιουργία θετικής σκέψης μέσω ταξιδιών.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν ως μέλη σε συγκεκριμένη εταιρεία, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό €240 περίπου. Στη συνέχεια, καλούνται να προσελκύσουν και άλλους φίλους και συγγενείς, με σκοπό να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και τελικά να εγγραφούν ως μέλη, καταβάλλοντας και αυτοί το αντίστοιχο ποσό. Σύμφωνα με τους διοργανωτές των σεμιναρίων, το όφελος αυτών που προσελκύουν νέα μέλη, είναι η εξασφάλιση δωρεάν ή φθηνών διακοπών.
Τα πρόσωπα της ομάδας αυτής, που συνεχώς διευρύνεται, φαίνεται να ενεργούν ως μεσάζοντες, για λογαριασμό της πιο πάνω εταιρείας, η οποία εδρεύει σε χώρα του εξωτερικού.    
Αν και μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία για εξαπάτηση, ο τρόπος που δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, θυμίζει έντονα περίπτωση απάτης τύπου ¨πυραμίδας¨, που στην περίπτωση αυτή, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να εξαπατηθούν πολίτες.  
Με αφορμή τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας και στην Κύπρο, η Αστυνομία καλεί το κοινό, εφόσον περιέλθουν στην αντίληψη του τέτοιου είδους δραστηριότητες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.



Γραφείο Τύπου  

545 σχόλια:

  1. Εν καλό το να θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο και να τον προστατεύουμε από διάφορες απάτες ορ γουωτέβερ, αλλά εν επίσης κρίμα που εξόδεψες τόσο χρόνο και κόπο για τούτο ούλλο το πόνημα ανακριβειών και παρανοήσεων.

    Ο μόνος λόγος που απαντώ (και δεν θα μπω σε συζήτηση) είναι για να υπάρχει και μια -έστω σύντομη- καταχώρηση και από κάποιον που ΕΙΝΑΙ μέσα και είναι σε θέση να ξέρει/αποδείξει ότι τούτα ούλλα τα δήθεν λογικά που παρουσιάζεις, δεν ευσταθούν. Με το ίδιο σκεπτικό (σου), παράνομες είναι και η Tupperware, η AVON, η Vorwerk (Thermomix), η LR κτλ που δουλέυουν με τον ίδιο τρόπο. Βλ. "δικτυακό μάρκετιγκ" (The Top 100 Direct Sales Companies in the world)

    Μια συνετή και φρόνιμη κίνηση που θα μπορούσες να κάμεις είναι το να ανατρέξεις εκ νέου στην Αστυνομία και να ρωτήσεις τι έγινε μετά από εκείνη την ανακοίνωση. O λόγος που η Αστυνομία έσπευσε να προειδοποιήσει τον κόσμο εν επειδή πριν αρκετά χρόνια υπήρξε όντως μια απάτη-πυραμίδα όπου πολλοί βλάκες *θέκκιου* εξαπατηθήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.metacafe.com/watch/2860322/world_ventures_news_federal_lawsuit_against_travel_company/

      http://www.ripoffreport.com/travel-agents/marc-accetta-kelly-a/marc-accetta-kelly-accetta-l-bxa93.htm

      Διαγραφή
    2. Εντελώς απλοϊκή σκέψη: Αφού η εταιρεία εν έχει επενδυτικό σκέλος, πώς γίνεται κάποιος, ο οποιοσδήποτε στην κλίμακα, να κερδίζει €100 προμήθεια, χωρίς ταυτόχρονα κάποιος άλλος να ζημιώνει την ίδια ώρα €100;

      Διαγραφή
    3. Εγώ τούτα ούλλα τα schemes που μοιάζουν με τούτο, ονομάζω τα "συγκεκαλυμμένες πυραμίδες". Έχουν το μηχανισμό/λογική/σύστημα της πυραμίδας αλλά για "κάλυψη" υπάρχουν τα ταξίδια στην προκειμένη περίπτωση, τα καλλυντικά στην περίπτωση της Oriflame, τα συμπληρώματα διατροφής στην περίπτωση της Herbalife και πάει λέγοντας.

      Τζαι ακριβώς επειδή υπάρχει τούτη η "κάλυψη", η συγκεκριμένη εταιρία (όπως τζαι η Oriflame τζαι η Herbalife που ανέφερα πιο πάνω) είναι καθόλα ΝΟΜΙΜΕΣ.

      Λεφτά όμως εν γεννιούνται. Για να πιάσεις εσύ 100 ευρώ, πρέπει να χάσουν 100 ευρώ τζίνοι που εν πουκάτω σου τζαι που τα 100 ευρώ που εννα φκάλεις εσύ, εννα φκάλουν το κατιτίς τους οι πουπάνω σου τζαι πάει λέγοντας. Έτην τζαι την πυραμίδα σου.

      Διαγραφή
  2. Δικτυακό μάρκετινγκ υπάρχει και προϋποθέτει ότι υπάρχει κάποιο προϊόν. Όταν δεν υπάρχει "προϊόν", όταν δεν παράγεται κάτι, τότε μιλούμε για πυραμίδα. Τα κέρδη των πιο ψηλά ιστάμενων στην πυραμίδα, δημιουργούνται όταν - και μόνο - μπαίνουν νέα μέλη τα οποία βρίσκονται στη ζημιά τους. Δηλαδή δεν υπάρχει δυνατότητα να λειτουργεί προσοδοφόρα η πυραμίδα. Απλώς κάποιοι πληρώνουν κάποιους άλλους. Δηλαδή σκέψου τη World Ventures χωρίς το προπέτασμα καπνού που ονομάζεται "ταξίδια" και πες μου τι βλέπεις. Δεν μιλώ για άλλες εταιρείες.

    Είμαι εκτός και ίσως να κάνω λάθος. Έβαλα τη λογική μου και σκέφτηκα. Μιλάς για ανακρίβειες και παρανοήσεις. Αναμένω τις επισημάνεις σου για να ξεστραβωθώ και δεν το λέω ειρωνικά.

    Δεν ισχυρίστηκα όμως ότι είναι παράνομο. Δουλειά άλλου.

    Υ.Γ. Το "βλάκες" ήταν για κάποιον που μπαίνει στη World Ventures, χωρίς την προοπτική να γράψει άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πε τα χρυσόστομε!

    Χ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι εκτός και κάνεις λάθος.
    Αν το αποκαλείς πυραμίδα, τότε το αποκαλείς και παράνομο.
    Αλλιώς μάθε είτε τι είναι η πυραμίδα, είτε τι η Worldventures.

    Κάποιος που γίνεται μέλος χωρίς να ενδιαφέρεται να γράψει άλλους, εν σαν κάποιον που γράφεται στο γυμναστήριο και πληρώνει μηνιαία συνδρομή απλά για να γυμνάζεται (absurd!!).
    Πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω στα όσα γράφεις γιατί βασικά εν έχει πρόταση σωστή :)

    Aπλά και με πάσα ειλικρίνεια σε ενθαρρύνω (και όποιον ανώνυμο έρχεται με τα λινκς του), εφόσον είσαστε τόσο βέβαιοι για τα λεγόμενά σας ή/και τόση έγνοια έχετε για τους φίλους σας και τον κόσμο, να κάμετε καταγγελία στην Αστυνομία. Αφού εν παράνομο, κινδυνεύουν οι τσέπες και τα σπίτια του κόσμου, κάμετε επίσημη καταγγελία. Με μια ανάρτηση σε κάποιο ανώνυμο μπλογκ εν σώζετε κανέναν.

    Εν θα συζητήσω άλλο, I dont talk about my company for free, haha - and certainly not to ανώνυμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάμεις καταγγελία στην αστυνομία για τί ακριβώς; Η εταιρία είναι μια ΝΟΜΙΜΗ μορφή πυραμίδας :)

      Διαγραφή
    2. Εκ του ονόματός μου δεν είμαι βέβαιος και μπορεί να κάμνω λάθος.

      Στο παράδειγμα του γυμναστηρίου: Γράφεσαι απλώς για να κάμνεις γυμναστική. ΟΚ. Και λέει ο ιδιοκτήτης: Φίλε Αβέβαιε, αν γράψεις ακόμα 4 φίλους σου θα έρκεσαι δωρεάν! Μούχτιν! Ωραιότατα λαλώ τζιαι όντως γράφω 4 φίλους μου. Κερδίζω εγώ (μούχτιν γυμναστήριο), κερδίζει ο ιδιοκτήτης (πιάννει 4 μηνιάτικες συνδρομές αντί 1) τζιαι γυμνάζονται κανονικά οι 4 φίλοι. Στον 5ο φίλο που θα γράψω, πιάνω εγώ €25 που το μηνιάτικο που πιερώννει ο φίλος, τζιαι τα άλλα €25 ο ιδιοκτήτης. Πολλά λογικό τζιαι μια χαρά. Όμως τούτοι οι 5 πληρώνουν €50 για ένα πολλά καλό γυμναστήριο και γυμνάζονται. Δηλαδή έχουν αντίκρυσμα τα λεφτά τους. Αν επληρώνναν €500 το μήνα γυμναστήριο εν θα επήεννε κάτι λάθος;

      Στην περίπτωση της World Ventures, η διαφορά, όπως την εκατάλαβα, εν ότι οι 4 φίλοι που γράφουνται στο "γυμναστήριο", πληρώνουν για να αποκτήσουν συμμετοχή σε 3 σεμινάρια "πώς να γράψετε ακόμα 4 άτομα στο γυμναστήριό μας" και ουσιαστικά τίποτε άλλο. Δηλαδή μπαίνουν σε μια καθαρά "πυραμιδοειδή" κατάσταση, στην οποία δεν θα εμπαίνναν με τίποτε αν δεν ήταν να γράψουν άλλους. Εννοείται ότι είναι εντελώς νόμιμο και προσυπογράφω το.

      Επαναλαμβάνω: Εν εμπήκα, εν ηξέρω. Τούτη εν η εικόνα που έχω.
      Sike μου, η διαφωνία εν ωφέλιμη. Ακόμα κι όταν ο ένας εν γράφει ούτε πρόταση σωστή. :)

      Διαγραφή
    3. File ego tha se provlimatiso ligo gia tin kathimerinotita sou. piramida einai ena paranomo sustima pou anaptisete kerdoskopontas perissotero aftos pou einai oso pio psila diladi den iparxi periptosi na kseperasoun ton apopano tous kai oi perissoteres xores to apagorevoun me skopo na apofigoun na klepsoun ton kosmo. polu orea..
      Tora tha ithela na se rotiso xoris na thelo apantisi apla gia na ksipnisoume ligo.
      i kivernisi sou me ti sistima moiazi?
      o stratos me ti sistima moiazi?
      i kathimerini sou doulei me ti sistima moiazi?
      yparxei pote periptosi na kseperasis ton ergodoti sou stin idia sou tin doulia?
      Afta ola einan oi nomimes piramides pou anaferes prin..
      Xoris na thelo na apogoitefsw ta pistevo sou tha ithela na se enimeroso oti stin WORLDVENTURES afto to pragma einai efikto kai ginete kathimerina me polla paradigmata kai apodikseis
      einai to pio olokliromeno sistima opou mporei na apaotelesi tin sosti sinergasia ston kosmo ton epixiriseon...
      diladi... oso voithisis ton diplano kai se voithisi tha antamifthite kai oi dio to idio kai oxi na prepei na riksis kapoion allo kato gia na paris mia thesi opos sto ekso sistima...
      Anikse ligo to mialo sou kai evrine tous orizontes sou dose mian efkairia ston eafto sou na niosi pragmatika eleferos........
      des to apo monos sou kai krine min akous paramithia tou aera!!!
      me agapi... ;)

      Διαγραφή
  5. Αβέβαιε μου, εν ωφέλιμη όταν γίνεται από άτομα who know what they are talking about. Εσύ (τζιαι ο ινβίχτους) πόσο okay with it θα ήσουν αν έρκετουν ένας που εν έshει σχέση με το επάγγελμά σου ή την εταιρεία σου τζιαι επέμενε ότι ξέρει τους όρους εργασίας σου καλύττερα που σένα; Νομίζω το λιγότερο που θα σκεφτόσουν θα ήταν ότι εν καθυστερημένος.

    Ας εν καλά η ανωνυμία, διαφορετικά θα ήσασταν πιο προσεχτικοί όταν κατονομάζετε κάποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν είπα ότι ξέρω "τους όρους εργασίας" του συγκεκριμένου "scheme" καλλύττερα που τζίνους που εν μέσα. Εγώ είπα απλά την άποψη που εσχημάτισα με βάση τη (δική μου) λογική τζαι τα όσα εδιάβασα ποτζί τζαι ποδά.

      Εσύ που είσαι που τους "πουμέσα", αρνείσαι να μας διαφωτίσεις τζαι να μας εξηγήσεις πώς ακριβώς έχουν τα πράματα. Απλά λαλείς μας ότι είμαστε λάθος. ΟΚ, δεκτόν. Είμαστε λάθος. Το σωστό ποιόν ένι; Ποιός θα μας ενημερώσει; Διότι τζαι η ιστοσελίδα τους, εν σε διαφωτίζει. Τζαι επειδή πιο παλιά επιάσαν με τζαι τηλέφωνο για τούτη την "ευκαιρία" το approach τους ήταν το standard: "εν σου λαλούμεν που το τηλέφωνο, να έρτεις στο Hilton Park την τάδε μέρα που εννα έχουμε σεμινάριο..."

      Τζαι η ανωνυμία εν καλή, τζαι η επωνυμία εν καλή. Όπως εν καλός τζαι ο διάλογος. Διότι αν μη τι άλλο, βάλλει τα πράματα στη θέση τους τζαι εν αφήνει να αιωρούνται απόψεις οι οποίες ενδεχομένως ναν λανθασμένες. Για να γίνει διάλογος όμως πρέπει να ακουστούν οι απόψεις τζαι τον "αππέξω του χορού" αλλά τζαι των "αππέσσω του χορού". Αυκά.

      Διαγραφή
    2. Μα αν μου εξηγήσει κάποιος και καταλάβω το, πολλά πιθανόν να γραφτώ κι εγώ. Εδέκτηκα πρόταση που τους παρέες, εσκέφτηκα το, έκαμα 5 μαθηματικά επειδή τόσα ξέρω και λέω μιαν άποψη. Προφανώς είμαι που την έξω πλευράν. Γυρεύκω να καταλάβω ποιο στοιχείο αφήνω έξω που την εξίσωσή μου και φκαίννει μου λάθος. Θέλεις να αλλάξω το κείμενο και να το γράψω για την εταιρεία "Ad-Ventures", γίνεται. Υποθέτω θα ήταν πιο σωστό και δεοντολογικό.

      Διαγραφή
  6. Τωρά είμαι κι εγώ όμορφος και σύμφωνος μες τους τύπους, όσο και η Αστυνομία Κύπρου. :) Για να είμαστεν ούλλοι εφκαριστημένοι.
    Μεταξύ μας: Έννεν πιο ωραίο το Ad-Ventures; Πιο περιπετειώδες! Το μόνο πρόβλημα εν ότι παραπέμπει σε διαφημιστική εταιρεία γιατί ad μόνο του σημαίνει διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Worldventures είναι μια απόλυτη μαφία για αφελείς και ηλιθίους. και αν έχει κανείς παράπονο, μπορεί να βρει τα στοιχεία μου στον ιστολόγιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσωπικα εγω φιλε βγαζω λεφτα εδω και δυο μηνες απο την εταιρια. Και αν εχεις προβλημα, το δικο μου ιστολογιο ειναι επισης στην διαθεση σου. Μη το παιζετε εξυπνοι χωρις να εχετε ιδεα για το τι γραφετε. ΠΡΑΚΤΙΚΑ σου μιλαω και δε νομιζω να θεωρεις οτι ειμαι απο τους εμπνευστες τις ιδεας και εχω κατι να κερδισω απο το να λεω ψεμματα και να παρω και αλλους στο λαιμο μου, βγαζω χρηματα απο την ιστορια και ξερω τουλαχιστον αλλους 6 που ζουν απο αυτο. Το πιστευεις ή οχι το ιδιο μου κανει. Το θεμα ειναι αν σου αποδειξω οτι βγαζω λεφτα απο αυτο (και εχω κανει και τεσσερα ταξιδια, ΔΩΡΕΑΝ απο την εταιρια) εσυ θα μπεις στο κοπο να γραψεις πως οσα λες δεν ισχυουν? Προφανως οχι. Και να σου πω την αληθεια...δεν εχει και σημασια. ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.

      Διαγραφή
  8. Εγώ παιδιά έχω γραφτεί στην συγκεκριμένη εταιρεία αλλά ευτυχώς που το ακύρωσα σύντομα γιατί σου επιστρέφουν τα λεφτά σου πίσω αν το ακυρώσεις εντός 14 ημερών.
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι παράνομο απλά πρέπει να γράψεις κι εσύ άλλα 4 άτομα, που ως φυσικό θα είναι στενοί συγγενείς και φίλοι άρα τους λες να πληρώσουν για να σταματήσεις να πληρώνεις εσύ συνδρομή. Αυτό είναι εκμετάλλευση προς τους φίλους και τους συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pws to akyrwses? Den exw vrei ton tropo

      Διαγραφή
    2. pes mas pos to akiroses..lene oti den ginete thelo epigon voithia na figo kai go apo ki...

      Διαγραφή
    3. na stilis minima sto internationalsupport@worldventures.com
      an eise entos 14 imeron pernis ta lefta sou piso.

      Διαγραφή
    4. na tous grapsis to id sou pou mpenis stin selida sou wv to onoma sou kai ton logo pou thelis na akirosis.

      Διαγραφή
    5. re paidia se poses imeres sas steilane ta lefta sas pisw; exw steilei edo kai 4-5 imeres kai moy apantisane oti prepei na steiloun aytoi email stin Ameriki kai na perimenw apantisi. Nomizw me doyleyoun.

      Διαγραφή
    6. file anonime filaxe oti emails exeis stili kai ksanastile email sto tavar@worldventures.com grapse to onoma sou to id sou kai oti thelis na diagraftis gia prosopikous sou logous. grapse tou oti exis stili ksana email (pes tou pou) kai den pires kamia apantisi.

      Διαγραφή
    7. eyxaristw. tha steilw twra

      Διαγραφή
    8. esteila kai se ayto to email to tavar@worldventures.com kamia apantisi. anamenw mipws steiloun alla apo oti vlepw paei to 300ari.

      Διαγραφή
    9. mpes sti selida sou tis worldventure kai kane live chat. pes tous kai ekei oti thelis na diagraftis kai rota tous pote tha paris ta lefta sou piso.

      Διαγραφή
    10. den mporw na mpw pia me tous kwdikous mou stin selida tous m exoun mplokarei pws tha mpw na kanw live chat. den isxyoun pia oi kwdikoi mou gia na iselthw stin selida tous....

      Διαγραφή
    11. ok afto simeni oti piran to minina oti thelis na diagrafis. ean diagrafikes entos 14 imeron anamene se peripou 14 imeres ta lefta sou na mpoun mesa stin karta pou xrisimopiises gia na plirosis tin eggrafi sou. elpizo na se voithisa :-)

      Διαγραφή
    12. diagrafika amesws tin epomeni imera apo tin eggrafi mou. I alitheia einai oti kapoios mou apantise s ena email kai mou eipe oti elavan tin diagrafi mou kai stilane email stin ameriki kai anamenoun na tous apantisoun. etsi ki egw anamenw.elpizw na mou ta steiloun pisw. S eyxaristw poli pantws gia tin voitheia aneksartita apo to apotelesma. oti einai na ginei tha ginei. ipomoni

      Διαγραφή
    13. kanonika tha prepi na paris ta lefta sou piso entos 14 imeron an oxi tote simeni oti pote den estilan to minima sou stin ameriki. poses meres exei pou zitises na diagraftis!

      Διαγραφή
    14. ekana egrafi 5/7/12 kai esteila email diagrafis tin epomeni imera. exei diladi peripou 4-5 imeres apo simera pou diagrafika. i alitheia einai oti kapoios mou apantise sta email kai mou leei oti perimenei apantisi apo tin ameriki gia na mou epistrafoun ta xrimata. egw apla stelnw minimata kai perimenw den mporw na kanw kati allo. ean perasoun akoma 10 imeres apo simera kai den dw epistrofi xrimatwn apla ta ksexnaw kai ygeia. ti na pw.

      Διαγραφή
    15. oute na to skeftese!!! apo ti stigmi pou sou eklisan tin selida sou simeni oti to minima elifthi. ean se 14-15 den pistothi o logariasmos sou tha ksanastilis email. en to metaksi mis svisis kanena apo ta emails sou gia na exis apodiksis oti isoun entos ton 14 imeron!! :-)

      Διαγραφή
    16. ok. s eyxaristw poli. esi ta pires?ki ean ta pires pisw poso kairo meta?

      Διαγραφή
    17. ego ta pira ne. mesa se 14 meres apo tin diagrafi mou :-)

      Διαγραφή
    18. ok. s eyxaristw kai pali. euxomai na ta parw ki egw. perimenw. kai pali eyxaristw

      Διαγραφή
    19. paides egw estila to mnm na me diagrapsun simera tin 12h mera dld lete ta m pun oti to minima eftase stin ameriki meta tis 14 meres kai na mu ta fane?

      Διαγραφή
    20. Thelw kai egw na stamatisw tin eggrafi mou.Graftika prin 3 imeres.Exei kapoion pou pire ta lefta tou pisw?Kai ean nai,pws ta pire?
      Sas parakalw enimerwste me.Opws emena sigoura exei kai allous pollous.
      Efxaristw ek twn proterwn.

      Διαγραφή
    21. STILE EMAIL STO tavar@worldventures.com PES TOU TO ID NUMBER SOU KAI OTI THELIS NA DIAGRAFIS KAI ROTA TON POTE THA PARIS TA LEFTA SOU PISO. EN TO METAKSI STO SITE SOU (.BIZ) PIGENE EKI POU LEEI LIVE CHAT KAI PES TOUS KAI EKEI OTI THELIS NA DIAGRAFIS. THA SOU AKIROUSOUN TOUS KODIKOUS SOU KAI THA SOU STILOUN EMAIL NA SOY LENE OTI THA PARIS TA LEFTA SOU PISO ENTOS 14 IMERON!

      Διαγραφή
    22. Efxaristw polli.Elpizw na ta kataferw.

      Διαγραφή
    23. Esteila xtes email sto internationalsupport@worldventures.com kai pira simera apantisi oti ekleisan tin selida mou opws tous exw zitisei.Oson afora tin epistrofi twn xrimatwn , mou exoun pei oti esteilan to email mou stin Ameriki kai perimenoun apantisi.
      Taftoxrona esteila kai email sto tavar@worldventures.com

      Διαγραφή
    24. apo ti stigmi pou sou eklisan tin selida sou tha paris sigoura ta lefta sou piso entos 14 imeron me tin proipothesi oti den perasan oi protes dekatesseris meres pou graftikes! kala ekanes kai estiles tou TAVAR dioti einai stin ameriki aftos (live chat)

      Διαγραφή
  9. Αυτο παιδιά ειναι τελείος κορoιδία . Αυτος ο SIKE ψαχνει για κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re den eshete idea pou diadixtiako marketing.. oi piramides en stin aigipto!!! ime sigouros me tn tropo p mila o sike oti ta lefta p piani p tn worldventures, en ta pianete esis oi axaparoi, uknown, anideoi, sxoliastes se 3 mines. krinete to apotelesman to opoio mpori na me dimiourgise kapoios, i den mporite na dimiourgisete eseis! sioura den iparxi eggiisi j an den doulepsis den pernis..opws ola ta epaggelmata. an mes sas areskei re pezevegkies to kolo sas repani!!! emis pame taksi8kia mouxti j pkieronoumasten. eshi anthropous p zoun p tountin (piramida)akm j kipreous. alla g na dite poson ilithioi isasten grafete ena diko sas senario mia diki sas ikona j opou tn ilithiotita tn grafete, poli apla gia iste vlakes, kompleksikoi, p kapoian allin eteria, oi kapoioi p enimporite na to kamete j zileukete mas emas p to kamnoumen re vlakes j mpenete j grafete toutes tes malakies re mannou8kia.. gt en tha to kamete potte sas re vlakes j oso nekatoneste j grafete, j lalite..kserete kati???areski mas..gt meta en tha petixename ton stoxo mas, en tha se noima tto p kamnoume ree vlakes! giafton eleuthera oooti thelete lalite oute kan kserete ti lalite.. egw potte m dn milw etsi apla epd ekatantisan na ginontai dialogoi damesa g sas tous vlakes ithela na sas pw 2 logia. gt oute epixirimata thelete esis oute apantisis oute tpt. isaste oi anwnimi vlakes pisw apo tn ipologisti p prospathoun na allaksoun mian idea..alla re vlakes??????????? en petixenete tpt i idea allasei mono mesa sto mialo sas. gia sas k perastika! j na sas pw kati j na me thimithite etsi apla. kapote ena saste j sis grammeni!!! emis twra esas omws exoume sas allou grammenous gia iste pisw mas, emis mporoume na pamen psila, esis oxi..minete na kamnete comment j trivijjiasmata j epomeno comment egw mpori na ime ibiza sena 5astero ksenodoxio me 5 parees m, j esis na milate gia tin (piramida) bb vlakes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά να περνάς στην Ίμπιζα! Με το νου σου!

      Διαγραφή
    2. omg..posa sou edosan gia na to ipostirizeis toso fanatika??mpravo s an kerdizeis!!!!tous ipolipous omos p xannun gia na kerdizeis esi en tous skeftese????episis emilises gia kapius pou zoun pou touto!!se kapia fasi ksereis katarreoun touta..kai meta ti???telospanton!!elpizo na eperases telia stin impiza!!

      Διαγραφή
    3. Πούστη κατσικανιάρη γαμιόλη vagrancάκια θες και Ibiza γαμημένε Κοπούκη!
      Έλα Αλεξανδρούπολη να σε ρίξω εγώ μια 5άστερη πουτσίτσα πούστη φανατικέ ρούφο βρωμιάρη
      Leeee

      Διαγραφή
    4. Τι βριζεστε ρε παληκαρια. Οποιος θελει γραφεται και οποιος δε θελει, κραταει τα φραγκακια του. Τα μπινελικια προς τι. Μετρατε τ αρχιδια σας συμφωνα με το ποιος ξερει περισσοτερες βρισιες? Stathakis μια και απ οτι καταλαβαινω εισαι αλεξανδρουπολη, γνωριζεις οτι οι πιο επιτυχημενοι "πωλητες" αυτη τη στιγμη στην ελλαδα ειναι απο κει? Και πιθανοτατα τους ξερεις κιολας. Τι λογο εχουν να σου λενε (αν οχι σε σενα προσωπικα, εστω να διαδιδουν) οτι βγαζουν λεφτα και οτι πηγαινουν ταξιδια? Τι νοημα εχει να βγαινουν φωτογραφιες απο τα ταξιδια που προφανως θεωρειτε οτι πληρωσαν απο την τσεπη τους, και παρ ολα αυτα να διαφημιζουν την εταιρια? Μηπως η μονοπλευρη λογικη δεν βοηθαει και πολυ τελικα? ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.

      Διαγραφή
  11. egw ime veveos re, avevevaie oti en na perasw kala. esi piase ena vivlio zwgrafistw vale j poukatw epeksigisi j thoroumeen..perki fki kamia p tes malakies p lalite..panairka o logos p egrapsa itan epidi ekamen to lathos o sike k egrapse..skeftite tpt allo perki pisete kanena j glitwsi kosmos anonimoi, avaiveoi vlakes..ahahahahahaha ante gia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να με ανησυχήσει το γεγονός ότι είσαι ακόμα εδώ; Ή αφήνεις σχόλια που Ίμπιζα; Για να ξέρουμε δηλαδή...

      Διαγραφή
    2. SE TI GLWSSA MILAEI AYTO TO VLAXADERO POU EPIASE 5 FRAGKA KAI NOMIZEI OTI KATI EINAI?AS MAS PEI TO ONOMA TOU AFOU DEN EINAI ANWNYMOS....!

      Διαγραφή
  12. http://spapalagi.blogspot.com/2012/02/network-marketing.html

    "...Είναι "σχεδόν" πυραμίδα τζιαι έχει αρκετό καιρό που κυκλοφορεί.

    Αν κάμεις τα μαθηματικά θα καταλάβεις ότι "συμφέρει' μόνο ΕΑΝ καταφέρεις να μπήξεις αρκετούς άλλους μέσα για να κάμεις "ομάδα" με όλα τα συνεπαγόμενα "κέρδη" και ΕΑΝ έχεις την άθκειαση να παέννεις διακοπές κάθε μήνα σχεδόν.

    Αντίθετα με τις κοινές πυραμίδες (όπου μόλις μαζευτούν αρκετά οι πουπάνω φακκούν μια πτώχευση ή/και εξαφανιζόλ) ... τούτη μπορεί θεωρητικά να "αντέξει" διηνεκώς εφόσον η πλειοψηφία των μελών (οι πουκάτω) συντηρεί τη μειοψηφία.

    Πρώτυπο καπιταλιστικής αγοράς..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απευθυνομαι στον Sike
    αμα γραφτω σε τουτο το σηστημα πρεπει να πλεροσω $270 σωστα? αμα δεν καταφερω να εβρω τους 4 και να τους πεισω γραφτουν εννα χαννω $50 καθε μηνα σωστα? τοτε για να ξελασποσω σε ενα χρονο πρεπει να γραψω 6-7 αλλους συντομα(για να πιασω τζινα ουλλα πισω).
    το μεγαλιτερο προβλημα ομως ειναι οτι εκεινοι τους οποιους εννα γραψω θα ειναι γνωστοι και φιλοι που αν δεν καταφερουν γραψουν τους δικους τους θα τους εχεις να σε πελεκουν μερα νυκτα οτι τους εβαλες σε πελαες.
    ενε σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. tzinou tou gamioli pou ksitimazei stes 24/4 4:48 exw na tou po oti enexoume anagi na piennoume ftines diakopes tze na ksepouloume tou siggenis tze tous filous.filoksenoun mas i gomenes mas pou exoume sto eksoteriko.
    alla pou enna akousw oti kamnete seminaria gia na tramparete to kosmo enna kaleso astinomia gia na ferete ta milia sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Plouz Cafe Agiou Andreou LEmesos
      Sxoli Xorous Alexastero LEmesos
      Plus Soda Larnaca
      Oola Cafe leoforos Kenenti LEukwsia
      Pralina LEukwsia
      Perimenoume olous tous apistous na mas peisoun oti den doulevei !!! Mporei nomizete kapoios pragmatika na mas pei emas pou ta zoume oti einai psema? Eilikrina to pisteuete? to arthro auto anartithike to 2010 kaka ta psemata imoun kai egw apistos alla otan psaksete pws leitourga to diktyako marketing einai enas kosmos diaforetikos !! O Bill Gates o poio plousios anthrwpos ston Kosmo eipe pos an ksekinouse tin kariera tou apo to 0 tha ksekinousa me diktyako marketing.. Auto kanei click se kapoious? Anyway den me noiazei ean kapoioi nomizoun pragmatika pos einai psema i oti klevoume kosmo tous katalamvainw apolyta giati kai egw imoun enas apo autous !!! Apla valte sto youtube Alexandroupoli's Team Regional Thessaloniki !!

      Διαγραφή
  15. paidia prosfata ematha gia tin world ventures kai mpika na to psaksw ..psilomoufa mou fainetai alla paroayta exw kapoies apories..kserei kaneis an uparxoun parastatika gia ta lefta pou dineis i kapoia epiptwsi stin forologiki dilwsi twn melwn???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. piges stin ibiza re file me ta filarakia?ti sxolia exis gia tin en logo eteria ke tis times tis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. gyus τα αφεντικα μου ειναι μεσα και ειναι κυπριοι.Μου εχουν κανει παρουσιαση αλλα δεν εχω μπει η προσωπικη μου αποψη ειναι πως μπωρεις να κανεις το business. 4 στους 10 μπορουν να πετυχουν ειναι σαν μικροβιο εαν γραψεις καποιον αυτος θα βρει αλλους 4 και παει λεγοντας.Τους βλεπω καθε μερα κυριλε δουλεια. Και ενα ερωτημα οποιος θελει ας πει την αποψη του εαν ηταν απατη πχ lr amway και αλλες πιστευετε πως θα τις αφηναν να λειτουργουν στην Ελλαδα δεν εχει κανενα κερδος το κρατος απο αυτες τις εταιριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ, Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ - ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΗΛ.,Ο ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΧΑΖΟΥΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ. ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΥΝ Η1Ν1 ή ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, Η ΟΙΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΗ "ΠΥΡΑΜΙΔΑ". ΔΗΛ.,ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, Ο ΟΠΟΙΣ ΕΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ. ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ MARKETING PLAN ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΙΜΑΙ 1 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΔΟΥΛΕΥΩ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.800ΕΥΡΩ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΓΡΑΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?TO ΠΟΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.....
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φυσικά θα σε στείλουν ίμπιζα ή λας βέγκας. αφού βοήθησες να ξεζουμιστούν κάμποσοι συγγενείς, φίλοι τζαι γνωστοί. καλά να περνάς άμα μπορείς τζαι τζοιμάσαι ήσυχα.

    ρε ινβίκτους παρέτα τα ταξίθκια, η νέα τάση εν οι καφέδες! πιερώνεις μόνο 300 ευρώ, πάννεις το πακέτο σου με καφέδες σούπερ υγιεινούς τζαι πουλάς τους στους φίλους σου. αλλά εγιώ εν θα σου τους πουλήσω γιατί αγαπώ σε. θα σε γράψω λοιπόν στην εταιρία για να σου στείλουν τζαι σένα πακέτο με καφέδες! κόττα 300 ευρώ. αν τα θέλεις πίσω έβρε άλλον μαλάκαν να γράψεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΔΕΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜARKETING ή ΠΥΡΑΜΙΔΑ - ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ - ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ? ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΙΔΟΞΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ... ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ/ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!''ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ'' ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΩΝ SS!

      Διαγραφή
  20. egw tha symfvnhsw kai me toys men alla kai me tous de !!!!
    egw tha ekana tote mynhsh se aytous pou diafimizoun thn en logo etairia (poy apo oso xerw h en logo eteria den plyrwnh gia thn prosopikh ths diafimish afou einai piramida)
    tote giati ta MME asxolounte me thn etairia - pyramida kai ousiastika thn diafimizoun????

    diavaste sthn parakatw gnwsth thleoptikh selida :

    http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=16357&artTitle=poiotika_paketa_diakopon_me_meiomenes_times

    YG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γεια σας! εγω είμουν σε αυτη την εταιρεία και ευτυχώς καταλαβα νωρίς περι τίνος πρόκειται και βγήκα έγκαιρα (πήρα πίσω τα λεφτά που έδωσα) ! όπως λέει και πιο πάνω ένας φίλος δεν κάνουν όλα για όλους.. η ιδέα αυτή δουλεύει όταν είσαι άνεργος, μόνος σου στην ζωή χωρίς ενδιαφέροντα και φίλους και προσπαθείς να πιαστείς απο αυτή την ιδέα. στις συναντήσεις σε κάνουν θεό , και αποκτάς πολλούς ψεύτικους συμφεροντολόγους φίλους! ακολουθούν αυτή την ιδέα άτομα νεαρής ηλικίας που δεν έχουν υποχρεώσεις οικογένεια. συμφωνώ ότι κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά απο αυτό και είναι Κύπριοι. αυτοί που τα βγάζουν όμως ασχολούντε 24 ώρες με αυτό παραμερίζοντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη την παρουσία τους.. τρέχουν απο παρουσιάσεις σε παρουσιάσεις απο σεμινάρια σε σεμινάρια (και πληρώνουν οι περισσότεροι) θυμούντε τον τελευταίο συγγενή και φίλο και τον κουβαλούν απο καφέ σε καφέ. σαν ιδέα είναι φανταστική , σαν πράξη όμως είναι εφιαλτική. φορτώνεσαι άγχος, και μπελάδες.. γιατί για να πετύχεις δεν είναι μόνο να γράψεις κάποιον αλλά να τον τρέχεις απο πίσω να τρέξει και εκείνος και πάει λέγοντας.. οπόταν αν κάποιος έχει ώρα , όρεξη και γερά νεύρα το ακολουθεί.. το καλύτερο είναι το ή το όχι το καλύτερο είναι το και αυτός ο κάποιος μπορεί να είναι ένας συμμαθητής απο το γυμνάσια που έχει 200 χρόνια να τον δεις.. τέλος παροιμία που ταιρίαζει xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. διόρθωση.. το καλύτερο είναι στις παρουσιάσεις που λένε ότι δίνουν ένα λεπτό στους νέους να φιλησουν αυτούς που τους έφεραν γιατί τους αγάπούν πραγματικά !!! άσχετα αν δίπλα σου κάθεται ένας συμμαθητής απο το γυμνάσιο που έχει 200 χρόνια να τον δεις!!! παροιμία .. εγιω στραώνω τζαι πουλώ εσού άμπλεπε τζιαγόραζε!!! φιλιά σε όλους :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 200ΕΥΡΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΗΠΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μας έπεισες τώρα.

      για να πας με 200 ευρώ λιγότερα μιλάμε για διακοπές που στοιχίζει το άτομο 500 ευρώ!

      καλά να περάσεις!

      Διαγραφή
    2. GIA NA PAS OMWS 200 EYRW LIGOTERA EXEIS FAEI 800 EYRW PERISSOTERA OLH THN XRONIA STIS SYNDROMES SOU KAI STO TREKSIMO(GIA NA MHN YPOLOGISW TI TRWS EKEI)... AIGYPTOS LEGETAI TO MEROS...OXI AIGHPTOS.... MATHIMATIKOS ME MSCs SE LOGISTICS & CHAIN MANAGEMENT KAI DR SE ACUARIAL MATHS.MASWNIA EISTE...SAS KSEROUME KALA...KAI STHN AGGLIA SE KATI TETOIA PARAMYTHIA TREXEI O KAHMENOS O KOSMOS..TELIKA THYMATA YPARXOUN PANTOU..KRIMA..ALLA O KATHENAS EINAI YPEYTHYNOS TWN PRAKSEWN TOU...

      Διαγραφή
  24. Ego pao diakopes ispania me tin raian air 63 euro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI ROME EXEI ME 22 EYRW....KATSE KALA!NA PAS!!!MONO MHN PAREIS MEGALH VALITSA...XREWNOUN POLY TO YPERVARO..

      Διαγραφή
  25. Προς Ανώνυμο ΓΙΑΤΡΟ!!! Γιατρέ μου τραβάς τούτο το σκόρσο ούλλο για 200 ευρώ???? τσ τσ τσ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ 280-290 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΠΙΣΩ ΄Η ΟΧΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ.και στο λέω απο πείρα.. στην εν λόγο εταιρεία

      Διαγραφή
    2. μα δεν γινεται...καποιος ειπε οτι τα εχει παρει εντος 14 ημερων...

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ

      Διαγραφή
    4. Εγώ τα πήρα πίσω,ολόκληρο το ποσό.Ζήτησα να διαγραφώ 4 ημέρες μετα την εγγραφή μου και πήρα τα λεφτά μου πίσω.Τα λεφτά μπήκαν στην κάρτα μου 8 ημέρες μετα την διαγραφή μου απο μέλος.Δικαιούσαι επιστροφή του ποσού εαν διαγραφείς μεχρι και 14 ημέρες μετά απο την ημέρα εγγραφής σου.

      Διαγραφή
    5. παιδιά διάβασα τα σχόλια σας και δυστηχώς έπεσα και εγώ στην ίδια παγίδα! εστειλα email εδώ και 2 μέρες για να διαγραφώ και μου απαντησαν με αερολογίες και ότι επεξεργάζονται το αίτημα! ποια ειναι ακριβως η διαδικασια για να διαγραφεις? τι το ήθελα και έμπλεξα βλακείες!!! σας παρακαλώ αν μπορείτε απαντήστε μου.

      Διαγραφή
    6. file anonime filaxe oti emails exeis stili kai ksanastile email sto tavar@worldventures.com grapse to onoma sou to id sou kai oti thelis na diagraftis gia prosopikous sou logous. grapse tou oti exis stili ksana email (pes tou pou) kai den pires kamia apantisi.

      Διαγραφή
    7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΜΑΙΛ
      This is an automated message sent from Eventum.

      We received a message from you and for your convenience, we created an
      issue that will be used by our staff to handle your message.


      To add more information to this issue, simply reply to this email.
      Issue #: 284445
      Summary: cancel my membership and return my money back
      Priority: Medium
      ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!

      Διαγραφή
  27. Από προσωπική εμπειρία χωρίς να γίνω μέλος .... Την πρώτη φορά ένα γνωστός έπιασε με τηλ να βρεθούμε για καφέ. Επέμενε να βρεθούμε η ώρα 7 αλλά εγώ είχα δουλεία τζαι λέω του να βρεθούμε η ώρα 8. Να μεν τα πολυλογώ αρκεψε έδειχνέ μου διαφάνειες βιτεούδκια κλπ εσυρνε μου τζαι καμπόσα "οτι περνούμε καλά στα ταξίδκια, γνωρίζουμε κόσμο, ακούμε τα προβλήματα των άλλων κλπ κλπ. Στην πολλήν ώρα τάχατες να συμπλήρώσω τα στοιχεία μου για να μπω σε ένα διαγωνισμό. Στα στοιχεία τούτα ήθελε και τα στοιχεία της κάρτας μου και έτσι δεν τα εσυμπληρωσά έπαιξα πελλόν γιατί ήθελα να το ψάξω λίγο πριν κάμω οτιδήποτε.
    Πριν λίες πιάνει με ενας κολλητός να βρεθούμε για καφέ πάλε η ώρα 7. Επεμενε τζαι τούτος να βρεθούμε η ώρα 7 τζαι δεν μου ελεγε το λόγο που ήθελε να βρεθούμε και γιατί ήταν τόσο επείγον!
    Παω τζαι εγώ αχάπαρος τζαι είδα το σεμινάριο τέλοσπαντων να το πούμε ότι ήταν promoting, τζαι τζιήνο που επρόσεξα είναι ότι ούλλοι ήταν χαμογελαστοί μέσα στην τρελή χαρά, ούλλους οι κινήσεις τους εν οι ίδιες, πισκαλα πισκαλα του ενός, πισκαλα πισκαλα του άλλου, τζαι ο ένας επιασε Porsche, ο άλλος επιασε ΒΜW κλπ κλπ, εψηλώναν τα σιέρκα τους όπως τα μωρά του Δημοτικού αν θέλουν να βκάλουν λεφτά παραπάνω, σιέρκα ψηλά όσοι θέλουν φτηνές διακοπές, εν ξέρω εφάνηκε μου πολλά στημένη η όλη φάση. Άσε που όυλλοι εβλέπαν με, με το μισό τους γιατί ήμουν αρκετά διστακτικτός (εν επισκαλούσα γιατι εχάλασεν με η όλη φάση) τζαι προβανώς εκαταλάβαν ότι δεν θα επιάναν τα στοιχεία της κάρτας μου.

    Εν έχω κάτι εναντίον των ανθρώπων ο καθενας μπορεί να κάμει ότι θέλει. Νου έσιει ο καθένας και ας σκεφτεί ότι θέλει ας κάμει και θα είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Εγώ εκείνο που έχω απορία είναι γιατί εν λαλούν στον άλλο έλα να βρεθούμε να δεις τούτη την παρουσίαση για τούτο το θέμα τζαι αν θέλεις γράφεσε μέλος? Γιατί ούλλοι πιππιλουν το ίδιο ποιημα? Γιατί εγώ πρέπει να πάω διακοπές σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και με άλλα άτομα που δεν τους ξέρω τζαι να ακούω τα προβλήματα του καθενός? Εν με κανούν τα δικά μου προβλήματα? Τέλοσπάντων μόνο και μόνο από την προσέγγιση που έχουν οι ανθρώποι κάτι δεν μου αρέσκει χωρίς να σημαίνει ότι κάμνω λάθος. Μακάρι να βκάλουν ολοι λεφτά να γινούν εκατομυριούχοι και στη ζώη δεν είναι μόνο να είσαι πλούσιος και να πηγαίνεις διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file eise pollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      KLAMOURIS....sinexise na kamis oti kamis kathemera afou en pio oreo pou to na piskalas.......

      Διαγραφή
    2. A! kai vasika sinexise na ise mia KOTA stin zoi sou... mathe na ksexorizis pote diaskedazi oallos pragmatika...

      Διαγραφή
    3. sia na min diaskedazete pragmatika re file!!!! afu e stimeno! mammothrefte

      Διαγραφή
  28. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΚΙΑΣΕΡΟΙ ΤΖΑΙ ΠΟΔΚΙΑΝΤΡΑΠΟΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝΟΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΛΛΑΡΕΣ! ΕΧΕΙ ΑΡΝΟΥΘΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΥΝΤΕ ΤΖΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΜΑΝ ΤΙΝ ΛΑΧΙΟ ΜΕ ΤΟΥΤΙΝ ΤΙΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!! ΕΝ ΤΖΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ!! ΟΙ ΠΛΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!! Α ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ..

      Διαγραφή
    2. eniksero an to oneiro sou en alithino esena i an sou areskei na zis ston efialti pou esi dimiourgis...gia sena mpori na enena pseftiko oneiro alla gia mena mesa se 4 gamimenous mines allaksen oloi i zoi kai i diathesi mou... an thelis grafe mia faousan malakies alla na kseris oti i moni diafora mou emena kai esena itan oti estathika sto ipsos mou xoris na katakrino edikimisa to epetixa ime ikonomoika eleftheros kai pame kala have a nice fucking day

      Διαγραφή
    3. A! epidi ego imoun athkiaseros evoithisa allous pente filous mou pojinous pou aman tous po gia touto fenoume pothkiandrapos kai afti ti stigmi me efxaristoun giati EKAMAN TON AERA TON KOUPANISTO POU LALIS LEFTA an ekatalaves gia inta prama milo...

      Διαγραφή
    4. a! kamne xaroues file mou!! oso diarkesi!! axristoi xaramofaides

      Διαγραφή
    5. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι σαν "πρότυπη λίστα επιχειρημάτων" που τους δίνουν για να λένε στους υποψήφιους πελάτες...
      Εμένα αυτός που φαγώνεται να με γράψει -και δεν...- είναι ένας φίλος του τύπου "αριστερός με δεξιές τσέπες". Λόγω του ότι μιλάμε για τις πολιτικές μας πεποιθήσεις και οι δικές μου είναι αριστερές -με αριστερές όμως τσέπες", μου πετά συνεχώς το επιχείρημα ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω φτωχούς να γίνουν πλούσιοι, ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα να δουλέψουν και να παν κάποτε ονειρεμένες διακοπές να πιστέψουν σε ένα αισιόδοξο αύριο... Μου έκανε εντύπωση το δήθεν συναίσθημα που εξέφραζε το πρόσωπό του την ώρα που μου έλεγε όλα αυτά (μιλάμε τώρα για έναν πολύ σκληρό, άπονο, απάνθρωπο χαρακτήρα)...
      Ταυτόχρονα πέταγε και κάτι σποντίτσες του τύπου "δεν είναι για όλους" για να με κάνει να νιώσω μειωμένη στην περίπτωση που δε θα συμμετέχω, να νιώσω δηλαδή ότι κάπου υστερώ και δε θα τα καταφέρω...
      Όλες αυτές οι ιστορίες που ενσωματώνουν ψυχολογικές τεχνικές, όπως ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός κλπ. θεωρώ ότι είναι άκρως ανήθικες, απάνθρωπες και παραπλανητικές. Οι άνθρωποι που διακινούν τέτοιες θέσεις θα πρέπει να απομονώνονται από το περιβάλλον τους γιατί δυστυχώς είναι επικίνδυνοι για πολλών ειδών απελπισμένους ανθρώπους...
      Αυτά

      Διαγραφή
  29. KALISPERA PAIDIA!!KAI EGW EIMAI MELLOS SE AFTH THN ETAIRIA KAI EXW VGALEI TRELLA FRAGA!!NA TO DOKIMASTE AKSIZEI PRAGMATIKA TON KOPO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. h etairia sozei kosmo mn pisteuete se auta ! prwta apo ola s ktizei xaraktira kai stoxos na diafimizeis kati pou zeis ! gi auto kai s leei pigaine taksidia ! kuprioi filoi m diavaste ton fileleuthero psaxte kai se mas sthn kathimerini sta artha kai kalitera na mn disfimizete kati p den gnwrizete ! einai UPERNOMIMO ! prwta apo ola gia to paketo p agorazeis s kovei apodiksi ! aksizei pragmatika ton kopo na ziseis authn thn empiria !!! mono kai mono apo ta pragmata p mathaineis kai thn thetiki aura p apoktas san anthrwpos aksizei ta lefta t kai me ta parapanw ! egw prosopika eimai ena mina sthn etairia kai exw vgalei gurw sta 1.000 dolaria p ta exw xrisimopoihsei ! poios apo esas mporei na diapseusei ta lefta p exw sto portofoli mou kai tis empiries zwhs pou pernw kathimerina apo edw mesa ?? kante ena dream trip kai tha me katalavaite !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. agapite file anonime! apokliete na exeis vgali 1000 mesa se ena mina kai na ta xrisimopiises kiolas giati 1on i karta theli ena mina gia na erthi kai 2on simeni oti egrapses 6 atoma kai akoma 2 kyklous pou simeni akoma 12 atoma! apo kai kliete!..

      Διαγραφή
    2. episis agapite file anonime den sou dinoun kamia ma kamia apodiksi. einai megalo psema!!

      Διαγραφή
    3. h apodiksi uparxei sto backup office sou ! episis h karta vgainei apo 10 ews 30 meres !kai gia thn akriveia an kaneis 1 prosopiki eksada perneis 580 dol. kai meta an ginei alli mia 6 xwris na einai prosopiki perneis alla 200 kai gia thn triti alla 200 dioti ginane mesa se ena mina sunolo 990 dol ! opou exw sikwsei kapoia apo auta ! egw mesa se 2 vdomades me thn voitheia tis omoadas mou katafera kai eida 20 atoma graftikan ta 6 apo auta kai autoi pou graftikan m eferan mesa sthn vdomada apo 1 ews 4 egrafes ! diladi eginan sunolo 12 atoma ! an parakolouthiseis tis ekpaideuseis ola ginontai opws uparxoun kai anthrwpoi p to exoun kataferei ! h idea einai super kai ksanalew KANTE TO !

      Διαγραφή
    4. malakies tou tetragonou!!to gnosto paramithaki..oust

      Διαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. i wv den exei kamia sxesi me piramida... einai kati entelos nomimo, se aftin tin eteria mporis na kerdisis arketa lefta an asxoli8is kai grafis meloi stin eteria...i eteria diefkrinizi oti i epitixia i apotixia eksartate apo ton ka8ena mas ksexorista, apo to poso 8a asxoli8oume pragmatika... ektos apo ta lefta pou kerdizis, i times den iparxoun... stin xiroteri periptosi na min mporis na grapsis poli kosmo 4 meloi sigoura 8a grapsis kai 8a exeis ta ofeloi pou prosferi i eteria...i eteria ena megalo meros ton kerdon tis to dini sta meloi tis giati poli apla den tin diafimizoun oute i tileorasi oute tpt allo ektos apo ta meloi tous, apo stoma se stoma...kanis den mpori na antagonisti aftin tin eteria giati einai kati pragmatika poli proto... o ka8enas kani oti nomizi kai exoume dimokratia na graftoume an 8eloume i oxi, den mas perni kanis apo to xeri na mas bali me to zori...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H SYGKEKRIMENH DHMOKRATIA SHMERA POU EXOUME MAS KATESTREPSE.....KAI TA MEDIUM KAI OI ASTROLOGOI POU KOROIDEYOUN TON KOSMO NOMIMOI EINAI...TA DEIXNOUN STIS DIAFHMISEIS OLA TA MEGALA KANALIA...NOMIMA...KAI DYSTYXWS SE PIEZOUN NA GRAFTEIS....EDW THYMWSAN POU EIPA OTI PREPEI NA FYGW 9 H WRA...(MALLON KATALAVAN OTI SPATALOUSAN TZAMPA SALIO GT MILAN ME OIKONOMOLOGO)

      Διαγραφή
  34. Ama skwtoseis olo ton kosmo meneis monos s me ola ta agatha tou..
    Ama xezoumiseis olous tous filous s k to soi klp meneis me ta leuta tous..

    O kathenas mporei ftiaxei mia tetoia pap4ria.orexi na exei na douleuei ton kosmo. zwa me mualo sti xlidi k sto eukolo xrhma xreiazetai..

    noikiazoume 5 pap4res na to paixoun istoria,5 supercars,5 viles..tous pame diakopes,deixnoume epitages tou kolou,xamogelame san na mas gargalane ta @@ k o kosmos nomizei oti tha xestei sta fragka..
    ZW4 SAS PIPILANE TO MUALO <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. simfono apolitos mazi sou!!! to top einai to ifos tous!! hahahaha

      Διαγραφή
    2. " Γελάει ο μωρός,κ'άν τι μή γελοίον εί."

      Διαγραφή
  35. sholiastes tis selidas paretate ton kosmo kai afiste ton na apofasisei monos tou gia tin idea tis wv. ego kai polla meli to zoume alla den ehoume mathi poso megalo einai.esis pos einai dinaton na xerete tosa polla horis na gnorisete to proion.ean sti zoi tou kathenos tou erthoun to polli 3 efkairies ego sas leo auti einai mia.tha mou pite epatha plisin egggggggefalou.nai epatha giati katalava to pou eimai .proti fora litourgo san omada meta apo tin ikogenia mou.i atmosfaira den einai pseftiki tis wv mono alithini.oli mporoun na to kanoun kai tha to kanoun otan erthi i ora tou kathenos.esis pou diafonite me tin idea minete exo kai afiste isihi tin ikogenia mas.ektos kai ean kata 99,9% eiste kanena taxidiotiko praktorio kai thelete na mas dihasete.na xerete oti kai na kanete panta kapoios wv tha emfanizetai kai tha nika ton kako.peste mou an einai sosto na parei enas taxidiotikos praktoras tous gonious mou kai na tous pi oti o gios sou parakoloythite apo astinomia logo tou oti einai se mia paranomi etairia kai einai piramida kai ena soro allous mithous tis etairias.eftihos oi gonis mou einai zontani meta apo avto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. agapite file anonime!! ontos sou exoun kani plisi egkefalou kai vlepis pantou fantasmata!! sigoura eine dikaioma tou kathenos na kani oti theli sti zoi tou kai sigoura 5 atoma den tha sosoun ton kosmo!! o kathenas oso nou diatheti!! an itan alithino olo afto tha itan oloi plousioi. den einai. eine eikosi pliromena atoma pou fouskonoun ta miala sas gia na ploutizoun ekoinoi. otan tha ploutisis apo afto sfira mou kleftika. edo tha eime kai tha perimeno!!

      Διαγραφή
  36. Χμμμ... πρέπει να τους διούν τζιαι λαπ-τοπ με δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο για να ποσκολιούνται στις διακοπάρες τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. World Ventures --- The truth Part 1

    I leave the conclussions to you....... All what you will read is official so no more denying it....... If someone has the time just translate it so everyone will know about it.

    News is spreading about World Ventures owners
    WorldVentures regularly edifies its top income earners, pac team members and so-called leaders as having achieved certain ranks in an effort to promote their business opportunity product.

    These "recognized" ranks give the consumer the impression that the individuals being promoted as a certain level of rank are achieving financial success based on the marketing of the companies products, which is really just a way to build value for the fees they charge that is then shared with the up-line since it is a network marketing company.

    Although this is a very successful and common practice in the direct selling business world, the false representation by WorldVentures of their top earners hurts the end user consumer by selling them a dream that they too could achieve similar financial freedom.


    However, it is now public record that the so-called leaders in many cases have not actually achieved said ranks and have further been given special treatment by the owners of the company by placing them in high ranking positions in the binary compensation plan. The company additionally allows these leaders to do what's called "bonus buying" whereby they pay for multiple other business centers below them to keep them artificially elevated at a rank they did not in most cases achieve legally in the first place. In some cases this bonus buying has been in the hundreds of positions paid for by a rep to keep a high rank since that higher rank pays them an even greater reward (commission check) than they would have realized at the lower rank.

    The worst part of all is that these infractions which are all against there won company policies and procedures are done by the company owners themselves Mike Azcue, the CEO and Wayne Nugent, the CVO. These two not only own the top position of the the company (the top of the "pyramid" since it's a binary compensation plan) but they own the immediate right and left spots respectively as well as many other strategically placed positions throughout the entire company organization.

    Not only are they the main benefactors of he entire downline, but they manipulate the compensation plan with their own friends like in the case of Matt Morris. Morris was given one of the highest positions at the top of the company, to the benefit of the owners as well as "grandfathered" as they highest rank in the company (IMD).

    These false representations to people like myself who not only paid to be in the opportunity but spent thousands going to their events in hopes of learning the secrets of how these top income earners make the money is a horrible injustice to the vast majority who also believe their lies.

    I learned the truth after I finally figured out it's all a big scam for the top people by continuing to research the company in hopes of finding the truth to help expose it to other consumers and people looking for a real business opportunity. The truth was finally made public when the company decided to sue one of its former executives when he started another travel company.

    Part 2 will follow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. World Ventures - The Truth Part 2 -- Just use Google Chrome when you go to the Dallas Court Website

    This other executive who was the President of the company is Robert Oblon who is also credited with being one of the co-founders. Oblon seems to have parted ways around mid 2009 about the same an announcement was made about the CEO of time, Mike Conway, was no longer going to run the day to day operations. This timing seems fishy.

    You can review all of the public documents through the Dallas court website by simply typing in the case number: dc1109451
    The public website for the court is: http://courtecom.dallascounty.org/pav/
    Specifically note the document filed 3/23/2012 called:
    Motion - Summary Judgement CV'
    Scroll down to the many affidavits, including the one by someone named Ray McDonald. This is very telling and my guess is that this lawsuit is going to continue to expose what's really going on behind the scenes.

    After reading through many of the court documents, I found most of what I wrote above including many other elements that helps put the whole picture together. I spent a couple of years trying very hard to follow the company's training and leaders who taught how to "build a downline" only to find it almost impossible to make any money, let alone work full time from home.


    It's tragic that this is allowed to happen to innocent people who have no way of knowing what's really going on behind the scenes. Someone should really take a stand like an attorney general or some consumer protection agency to protect us all from companies like this who take people's money for only a few benefactors at the top. I'm pretty sure that's the definition of a ponzi scheme.

    Please pass this information on to protect other consumers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. EN ESHETE IPOTHESI KANENAS SAS RE KOPELIA... KAMETE O KATHENAS TIN DULIA TOU KAI AN PISTEUETE OTI ME TO NA GRAPSIS 4 ATOMA KSEZUMIZIS KAPIO DEN EXETE IPOTHESI... EGW SOU DIXNO 2 PLANA... AN DIALEXIS TO EPIXIRIMATIKO TOTE SIMENI MONOS PIRES TIN APOFASI KAI AYTO SIMENI OTI MPORIS NA GRAPSIS ATOMA... DIKI S APOFASI INE OXI DIKI M EGW S DIXNO TI KANO EGW...MPORIS NA TO KANIS? AN NAI KALOS AN OXI PALE FILOI IMASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mallon en esis pou den exete ipothesi agapite file anonime. den ftete omos.. plisi egkefalou ..!

      Διαγραφή
  40. Προτείνω να κλείσει ο ΟΠΑΠ και όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων, σε όλο αν και ΝΟΜΙΜΑ ξεζουμίζουν τους πάντες. πολύ περισσότερα απο 300 κωλο ευρώ. (ώς απάντηση σε όλους τους ''ηθικολόγους'΄που μιλούν περί δεοντολογίας) εκμετάλλευση είναι να δουλεύεις 10 ώρες και να παίρνεις 600 πολύτεκνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε JAKE SOMMERS ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στη ζωή του και να ονειρεύεται ότι θέλει. τα 300 κωλοευρώ που χαρακτηρίζεις κάποιο κάνουν 15 μέρες να τα βγάλουν όπως αναφερεις πιο κάτω. και αυτά τα λεφτά να πηγαίνουν στις τσέπες των μεγάλων! γιατί πίστεψε με φίλε αν καρτεράς να γινείς πλούσιος που τούτον εγελάσαν σε. μάλλον φτωχότερος θα βγεις. παρέτα οσπου ε φως τζαι ώρα!

      Διαγραφή
  41. ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ - ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ. ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΈΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ "ΛΕΦΤΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΙΦΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ" ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΚΕΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ Η ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΙΧΟΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 4 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΛ. Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΝΕΙΣ ΕΣΥ Η ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΛΠ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΓΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΣΑΝ ΤΖΙΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΛΙΩΣ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΧΑΙΡΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤ ΜΟΡΡΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ" ΑΛΛΑ ΤΟΥ "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ". ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. Α ΝΑΙ, ΞΕΧΑΣΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Α ΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΡΟΙΟΝ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 30% ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 600 ΕΥΡΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΡΙΓΑΝΗ. ΦΥΛΑΩ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝ ΝΑ ΚΑΤΕΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΠΕΛΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 500-1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ-Η ΣΟΥ Η ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΣΥ ΠΑΛΕ ΕΠΙΣΕΣ ΤΟΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΕΝ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ..... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΩΝΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. egw thelw na ekfrasw th dikh mou apopsh epeidh enhmerwthika prosfata ok loipon dinw to poso twn 300 euro me peirazei na vgalw stous epomenous mhnes ena xartzilikaki vazwntas ki alla atoma pou theloun kai ekeinoi to idio enw parallhla kanoume kai th kanonikh mas douleia? poio einai to provlhma kai apla de mas endiaferoun oi diakopes alla to kerdos estw kai mikro gia arxh?loipon edw ti apanthsh uparxei kai ok peftei h puramida kapoia stigmh egw tha exw kanei aposvesh apo ta 300 euro kai tha exw vgalei kai kerdo pou einai loipon h apath? kai kati akoma kserei kaneis ti paizei me to thema forologias sto kerdos pou eispratw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ψωνάρες, θα εργαστούμε για την αποτυχία σας, για το γκρέμισμα του ήδη γκρεμισμένου αμερικάνικου ονείρου σας. Κανείς να μη γραφτεί στις πυραμίδες των εξυπνάκηδων.
    Δυστυχώς τα ελληνικά δικαστήρια είχαν κρίνει ότι η πυραμίδα δεν είναι απάτη με το σκεπτικό ότι κανείς δεν αποκλείει ένα μέλος της πυραμίδας που βρίσκεται ψηλά να αγοράσει ξανά και να πάει στον πάτο ξεκινώντας ξανά από κει. Φυσικά αυτό είναι μέγα λάθος, μόνο αν είσαι ηλίθιος και βρίσκεσαι στην κορυφή ξαναπάς στον πάτο.
    Σημασία σε μια πυραμίδα έχει σε ποιο επίπεδο βρίσκεσαι για να ξέρεις αν τελικά θα βγάλεις.
    Οι τωρινοί εξυπνάκηδες της wv-av μάλιστα θέλουν πολύ περισσότερο κόσμο από τις παλιές ελληνικές ή αλβανικές πυραμίδες, στρατολογώντας 6 άτομα αντί των 4.
    Με αυτό το ρυθμό δείτε σε πόσα επίπεδα εξαντλούνται οι διαθέσιμοι πελάτες με γεωμετρική πρόοδο:
    1ο επίπεδο ΕΝΑΣ ο αρχηγός ο εξυπνάκιας, κονομάει τρελά, μπορεί και εκατομμύρια.
    2ο επίπεδο ΕΞΙ κολλητοί του αρχηγού, βγάζουν κι αυτοί εκατομμύρια αλλά λιγότερα από τον αρχηγό.
    3ο επίπεδο ΕΞΙ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, δηλ. 36, ε, βγάζουν κι αυτοί.
    4ο επίπεδο 36*6 = 216 βγάζουν πολλά
    5ο επίπεδο 216*6 = 1296, βγάζουν κι αυτοί
    6ο επίπεδο 1296*6 = 7776
    7ο επίπεδο 7776*6 = 46.656
    8ο επίπεδο 46656*6 = 279.936 (τέλειώνει η Κύπρος)
    9ο επίπεδο 279936*6 = 1.679.616 (τελειώνει η Αλβανία)
    10ο επίπεδο 1679616*6 = 10077696 (πάει κι η Ελλάδα προ πολλού)
    Φυσικά κάθε πυριαμίδα έχει μια δυναμική. Δεν πρόκειται να μπεί όλη η κοινωνία σ' αυτή. Στα πλαίσια της Ελλάδας φτάνει μέχρι το 8ο επίπεδο το πολύ (που όλοι στο 8ο επίπεδο είναι χαμένοι διότι πρέπει να ξαναπουλήσουν στα προηγούμενα επίπεδα, και συγνώμη δηλαδή, μαλάκες είναι ν' αγοράσουν τα πάνω επίπεδα από τα κάτω; ). Στα πλαίσια της Κύπρου φτάνει 7ο επίπεδο όπου το 7ο επίπεδο είναι όλοι τους ζημιωμένοι, όχι μόνο δεν πρόκειται να βγάλουν μία αλλά χάνουν και τα ωραία τους 250 Ευρώπουλα.
    Αυτά τα 250 ευρώπουλα στο 7ο επίπεδο σημαίνει τζίρος 11.664.000 Ευρώ τα οποία μοιράζονται οι από πάνω.
    Εσείς, πάντως, που θέλετε να μπείτε στην πυραμίδα εκτός από το να μάθετε σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε, πρέπει να διευκρινίσετε πώς κατανέμονται τα Ευρώπουλα, τι παίρνει ο αρχηγός, οι υπαρχηγοί κλπ.
    Θεωρώ ότι εκεί είναι η απάτη και επ' αυτού πρέπει να γίνει δίωξη στην κατά τ' άλλα "νόμιμη" εταιρεία, δηλαδή η αντιστοιχία παροχής - αντιπαροχής, η πραγματική αγοραία αξία του τυχόν προϊόντος - καλύμματος της πυραμίδας σε σχέση με τον καταναγκασμό αγοράς σε ορισμένη τιμή σε συνδυασμό με τους κανόνες περί ανταγωνισμού, δημιουργίας καρτέλ κλπ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΤΡΑΣΤ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παιδιά ήμουν κι εγώ μέλος για λίγο σε αυτή την εταιρία αλλά έφυγα νωρίς.Αυτή η δουλειά μπορεί να πλασάρεται αρχικά ως ευκαιρία για να βγάλεις χαλαρά ένα επιπρόσθετο εισόδημα, στην πορεία όμως ανακαλύπτεις ότι θέλει να τρέχεις ολημερίς κι οληνυχτίς μη σας πω, προκειμένου να οικονομήσεις χρήματα, έστω και λίγα. Εξάλλου το λένε και οι ίδιοι πως αν το βλέπεις σαν χόμπυ δεν πετυχαίνεις. Δε μιλώ για τα εκατομμύρια που θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ότι κινδυνεύεις να μεταλλαχτείς σε ένα άπληστο τομάρι και να τρέχεις σε όλα τα σεμινάρια που σε καλούν, να τρέχεις για άτομα που έχεις γράψει και θα θέλουν τη βοήθειά σου να γράψουν κι αυτοί άλλους, να γίνεις ο μέντοράς τους ή ο leader τους όπως αποκαλούνται. Προσωπικά δε θέλω να σταθώ περισσότερο στα οικονομικά αλλά στο γεγονός ότι σου πλασάρονται σαν μια μεγάλη οικογένεια που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε. Με λυπεί το γεγονός να βλέπω τόσα πολλά άτομα να έχουν συναισθηματικά κενά και να προσπαθούν να τα καλύψουν μέσα σε μια εντελώς συμφεροντολογική ομάδα! Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ πως είναι φίλοι σου και σε αγαπάνε άτομα που δεν γνώριζες μέχρι τώρα ή είχες 100 χρόνια να τους δεις και σε θυμήθηκαν γιατί ήθελαν τα ωραία σου λεφτάκια! Η παρουσίαση σε θαμπώνει δείχνοντάς σου χλιδάτα ξενοδοχεία, βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα και τάζοντάς σου λαγούς με πετραχήλια!Δε λέω μερικοί μπορεί να ζουν έτσι, ποιος είπε όμως πως είναι και ο καλύτερος τρόπος ζωής αυτός;Οι εκπαιδευτές τους ξέρουν να χειρίζονται πολύ καλά την ψυχολογία της μάζας και να χειραγωγούν τα μέλη τους. Και δυστυχώς αυτό το κόλπο πάντα πιάνει, ειδικά σε περιόδους κρίσης που ο κόσμος ψάχνει ο,τιδήποτε για να πιαστεί και να νιώσει ισχυρός.Επίσης, με εκνευρίζει το γεγονός πως σε πείθουν ότι εσύ κυνηγάς τα όνειρά σου γι' αυτό είσαι πετυχημένος ενώ όλοι οι άλλοι που δε συμμερίζονται αυτη τη μεγάλη ιδέα και δε βλέπουν την υπερπολυτελή ζωή που τους ανοίγεται μπροστά τους, είναι στενόμυαλοι και αποτυχημένοι. Και ποιος είπε ότι η επιτυχία έρχεται πάντα με τα χρήματα και τις δόξες; Υπάρχουν κι άλλα ιδανικά στη ζωή του καθενός. Αυτά τα λίγα...και για το αν είναι μια πολύ καλοστημένη απάτη..ο χρόνος θα δείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PARA POLY WRAIO KEIMENO KAI SYMFWNW APOLYTA MAZI SOU...EPITELOUS ENA EKSYPNO KAI LOGIKO PAIDI...!

      Διαγραφή
  45. Παιδιά η ψυχολογία της μάζας κινείται σε δύο φάσεις: από τη μία η πρώτη που λέει ότι ένα σύνολο (μάζα) συν-αποτελείται από την αρμονική συν-ένωση των υποκειμενικοτήτων των μελών που το απαρτίζουν και η δεύτερη, που υπαγορεύει τη σταδιακή κατάρρευση της προσωπικότητας ενός ατόμου προκειμένου αυτή να αντικατασταθεί από το πρότυπο "προσωπικότητας" που επιβάλει το καταστατικό του συνόλου (μάζας).
    Αυτό το δεύτερο ισχύει στην περίπτωση της εν λόγω εταιρείας κατά τη γνώμη μου, όπως βέβαια και σε όποιες άλλες περιπτώσεις κινούνται πάνω κάτω με ανάλογο τρόπο.
    Πολύ απλά αυτό μας δείχνει ότι, ανεξάρτητα από το αν έχει ή όχι κέρδος, ή αν υπάρχει όντως κάποιο ηθικό ζήτημα στον τρόπο προσέγγισης ατόμων ή αποκόμισης εσόδων, η συγκεκριμένη τακτική της ψυχολογίας της μάζας, αναγκάζει εκ των πραγμάτων τον άνθρωπο που γίνεται μέλος να μετατραπεί σε αυτό που του ζητάει η εταιρεία ως πρότυπο. Κοινώς τα μέλη καταλήγουν να μοιάζουν μεταξύ τους, παρά τις οποίες προσωπικές διαφορές ως άτομα, χρησιμοποιούν παρόμοιες φράσεις, αναφέρουν ίδια όνειρα, κάτω από ίδιες συμπεριφορές. Στοιχεία τα οποία μόνο ενθαρρυντικά δεν μπορούν να είναι αν σκεφτεί κανείς ότι η όλη κατεύθυνση υπαγορεύεται από μία άνωθεν αρχή, η οποία μέσα από την εξέλιξη ενός μέλους στην ομάδα, καταλήγει να του ρυθμίζει ευρύτερα τη συμπεριφορά του απενεργοποιώντας οποιαδήποτε άλλα θέλω και πιστεύω του.
    Βέβαια, επειδή τίποτα δε γίνεται αν προηγουμένως δεν υπάρχει από πίσω το ανάλογο έδαφος, δεν είναι τυχαίο ότι τα άτομα που μπαίνουν στην εταιρεία και συνεχίζουν έχοντας μεγάλη εξέλιξη, είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι, με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν, έχουν-είχαν στο χαρακτήρα τους μία ανάλογη τάση ως προς αυτό που επιβάλλει η εταιρεία. Συνεπώς είχαν ήδη κάτι που τράβηξε σε αυτό το μοντέλο μαζοποιήσης με αποτέλεσμα να το δεχθούν εύκολα.
    Αντίθετα, όσοι δεν είχαν κάτι αντίστοιχο, είτε την απέρριψαν είτε μπήκαν και τελικά αποσύρθηκαν. Σ' αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι στις βασικές αρχές της εταιρίες είναι ότι για τα εν ενεργεία μέλη αποτελούν "εχθρό" όσοι είδαν και απέρριψαν την πρόταση, και κυρίως όσοι μπήκαν και βγήκαν.
    Εν πάση περιπτώσει, οι επιλογές του καθένα είναι στο χέρι του και κατά συνέπεια αυτός παίρνει και την ευθύνη, χωρίς βέβαια να είναι δεδομένο πως όταν έρθει η ώρα της ευθύνης τα πράγματα δεν θα είναι ήδη αργά. Μιλάμε για ψυχολογικό παιχνίδι και ποτέ δεν ξέρεις πότε, που και σε τι κατάσταση θα σε βγάλει.
    Προσωπικά τα βλέπω με την απλή λογική τα πράγματα και νομίζω ότι ναι μεν θέλει τρόπο για να γίνει κάτι, αλλά η ισοπέδωση των πάντων δεν είναι η λύση σε καμία "κρίση".

    Υγ: Μία καλή περίπτωση ταινίας στην οποία μπορεί κανείς να διαπιστώσει την ικανότητα της ψυχολογίας της μάζας να κατευθύνει τον άνθρωπο πέρα από την πρωτοβουλία του είναι το "Το κύμα". Γερμανική, μιλάει με αφορμή το ναζισμό.

    Από κάποιον που μπήκε και βγήκε στις επόμενες 4-5 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Απλά για να συμπληρώσω στο προηγούμενο σχόλιό μου, την ηθική της εταιρείας την κρίνω στο κατά πόσο αφήνει ή όχι (μαζοποίηση) την πρωτοβουλία και την ελευθερία κινήσεων στα μέλη. Αν ναι, τότε όλα οκ! Αν όμως όχι, πράγμα που συμβαίνει από όσα παρατήρησα, για ποιο λόγο; Τι το κακό υπάρχει και απλώς δεν αρκείται σε συμβουλές -κι όχι "αναγκαστικές" υποχρεώσεις- στα μέλη της για να πετύχουν; Στην τελική είναι εμπόριο και σε τέτοιες καταστάσεις δε χωράνε επιταγές! Ο καθένας βγάζει ή όχι την προσωπικότητά του. Τι συμβαίνει -ή τι κρύβεται;- και υπάρχει ένα στάνταρ πρότυπο επιτυχίας που υιοθετείται συνολικά, σε σημείο που να μην ξεχωρίζει φίλους, συγγενείς, κοντινά ή μακρινά άτομα;
    Εν τέλει, γιατί πρέπει εγώ να μιλήσω ως επιχειρηματίας σ' έναν κολλητό φίλο μου, αν πρόκειται να του πουλήσω κάτι που αποκαλείται "δώρο" και την ώρα που έχω την οικειότητα και τη διάθεση να του τα πω όλα χωρίς υπεκφυγές;

    Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Tο Θέμα φορολογίας απλά για να απαντήσω στην πιο πάνω ερώτηση, ναι, οτι λεφτά πάρεις πρέπει να δηλωθούν. Το λεεί αυτό άλλωστε και στους κανονισμούς της εταιρίας δηλ, ότι ο αντιπροσωπος είναι υπεύθυνος για την δήλωση αυτού του εισοδήματος βάση των νόμων της χώρας στην οποία διαμένει. Σκέψου μόνο οτι για να μπείς στις βαθμίδες πρέπει να έχεις 60χ60 άτομα απο κάτω σου. Αν νομίζεις οτι αυτό είναι εύκολη δουλεία τότε προχώρα ακάθεκτος και μην νοιάζεσε για κανέναν άλλο. Θα κάνεις απόσβεση των 300 ευρώ σου και ασε τους άλλους να πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εγω που ειμαι στην εταιρια εδω και 3 μηνες σας λεω οτι δεν ειναι απατη.Καθε δευτερα μπαινουν στο λογαριασμο μου 200 δολαρια τα οποια τα βγαζω μεσω οποιασδηποτε τραπεζας την επομενη μερα.Εχω μια ομαδα με 157 ατομα και 4 προσωπικες εγγραφες.Οταν ειδα την παρουσιαση της world ventures εκανα 3 ερρωτισεις αν εχω καποια υποχρεοση στην εταιρια,αν μπορο να παρω τα χρηματα οποτε θελω και αν μπορω να φυγω οποτε θελω οι απαντισεις που πηρα απο φιλο που ηταν 6 μηνες ηταν-πρεπει να γραψεις 4-ναι-ναι και μου εδειξε και τις αποδειξεις αναληψεων.Το μυστικο ειναι να ξερεις πος να φτιαχεις την ομαδα σου εγω εβαλα 4 και τους βοηθησα να βρουνε τους δικους τους επσαχνα κοσμο του εδειχνα τις παρουσιασεις τους εδειχνα τι εχω βγαλει εγω απο αυτο και καθε μια απο τις 4 εγγραφες μου τις εδοσα κοσμο για να προχορισει.Θελει και λιγο δουλεια δεν θα ερθουν απο τον ουρανο αν εσυ(γενικα)εισαι γκασμας και δεν μπορεις να βρεις κοσμο,να το παρουσιασεις να τοθς βοηθησεις σε αυτο και φυσικα αν πιστευεις οτι ειναι μουφα ειναι λογικο οτι δεν θα κανεις τιποτα και θα λες οτι ειναι απατη εγο εχω βγαλει 2860 δολλαρια σε 3 μηνες και τα εχω παρει σε μετριτα που ειναι η απατη σε αυτο το πραγμα?Οσο για το που ωρισκουν τα χρηματα ειναι απλο ολες οι μεγαλες εταιριες πχ η nike mcdonalds δινουν το 70% του τζιρου τους σε διαφιμηση ε η world ventures διαφιμηζετε απο τα μελη της παιρνει τα 250 απο καθε νεο μελος και τις οποιεσ συνδρομες και σου δινει ποσοστο απο αυτα τα χρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AKRIBOS FILE MOU EKANES TIN PIO SWSTH EPILOGH TIS ZWH SOU DOULEPSES 2-3 MHNES KAI TORA KATHESE KAI APOLAMBANEIS TIN "SYNTAKSH" SOY!!! APO MENA MPRAVO SOY EKANES TIN KALYTERH EPILOGH!

      Διαγραφή
    2. nai file mou!! apolafse tin oso diarkesi

      Διαγραφή
  50. υπαρχει μηπως προυποθεση που σου λεει οτι δινει το 34 τισ εκατο απο τα κερδη της??και αν υπερβαινει τα κερδη η "μισθοδωσια" των μελων της τοτε αυτα δεν πληρωνονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η WV..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ! ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ! βρείτε μια δουλεια..που 8α βγαλετε χρηματα και 8α ειστε ικανοποιημενοι απο αυτο.ΟΧΙ απο τα χρηματα του κοσμακι! ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΙΡΤΕ ΤΟΝ! ξυλο 8έλουν όλοι τους! μαλάκες και ΜΑΣΩΝΟΙ είναι οσοι ασχολουντε με αυτο! ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KYRIE ANONYME APATH EINAI AUTO POU ZEIS KATHE MERA POU KSYPNAS KAI PAS GIA DOULEIA GIA 20-30 EURO TI MERA DOULEUONTAS GIA TOUS MEGALYTEROUS APATH DEN EINAI NA ANOIGEIS TO DIKO SOU MAGAZAKI ME 300 EURO DINONTAS TIN EUKAIRIA NA TO KANEI O KATHE ANTHROPOS KAI PIGENONTAS FTHNES DIAKOPES KAI EXONTAS EKPTOSH SE MAGAZIA KAI POLLA ALLA PRONOMOIA TIS WV , EAN EISAI EUXARISTIMENOS KAI ZEIS MIA XARA ME AUTA POU PERNEIS TOTE AUTH H DOULEIA DEN EINAI GIA SENA! KATSE NA SE KYBERNOUN TH ZWH SOU OI "EBRAIOI" RIXNONTAS TIN STA 500 EURO KAI AUTO THA KATEBEI KATO SE MISTHOUS BOULGARIAS KAI TOTE ELA NA ME BREIS GIA NA SE BALW STIN WORLDVENTURES!

      Διαγραφή
    2. εισαι εναντιον του καπιταλισμου εσυ τωρα και σε πειραζει το συστημα αλλα το υπηρετεις το αμερικανικο ξενοφερτο ψεμα πουλωντας παπαριες... σε ενοχλει το συστημα και ακομα θα μας πεις οτι εισαι και κομμουνιστης αλλα η ζωη σου θελεις να ειναι ξαπλα, ποτακι,χρημα, κλαμπιγκ με μουσικη που ακουν τα 15 χρονα κοριτσακια και κουναν τα κολαρακια, μπλα μπλα , ροζ φανελλακια αγορασμενα απο τις βρωμοεταιριες που τις εραψαν 10 χρονα παιδια. και στο κατω κατω βγαλτε λεφτα περαστε ομορφα τα δικα μας αρχιδια τι μας τα πριζετε....

      Διαγραφή
  52. Και εγώ μπήκα στην wv. Με κάλεσε στην παρουσίαση ένας φίλος που εκτιμώ ιδιαίτερα και ακολούθησε την τακτική που αναφέρθηκε πιο πάνω, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες και πήγα γιατί του έχω εμπιστοσύνη. Αποτέλεσμα: ενθουσιάστηκα και την επόμενη μέρα πήγα και στο training. Είχα πάει πιο παλιά σε παρουσίαση για Herbal Life η οποία μου φάνηκε εξαιρετικά ψεύτικη και στημένη, αυτό μου φάνηκε πιο αυθεντικό. Το σχόλιο ότι δεν είναι όλα για όλους και όλοι για όλα με βρίσκει απολύτως σύμφωνη. Δεν αμφιβάλλω ότι κάποιοι μπορεί να βγάλουν λεφτά από αυτή την υπόθεση. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να πηγαίνεις στα trainings και να μην ντρέπεσαι να το πλασάρεις σε κόσμο, φίλους και γνωστούς. Εγώ προσωπικά νιώθω άσχημα να προσπαθώ να καλέσω στενούς μου φίλους να δούν μια παρουσίαση χωρίς να τους πω περι τίνος πρόκειται η οποία τακτική προωθείται από την εταιρεία και ακόμη πιο ασχημα να προσεγγίσω άτομα που ελάχιστα τα γνωρίζω από fb ή επαφές του κινητού μου όπως με προέτρεψαν να κάνω. Συμφωνώ με το σχόλιο ότι δεν είναι μια κανονική δουλειά και ότι βασίζεσαι στο ότι θα καταφέρεις να πουλήσεις το προϊόν παρακάτω, άρα θα βγάζεις λεφτά αν τα καταφέρεις στην πλάτη άλλων. Εισέπραξα όμως το ότι η ομάδα σου θα σε στηρίξει σ αυτό. Όπως και νά χει εγώ είδα μια δραματική αλλαγή στον φίλο μου ο οποίος φαίνεται να τυποποιείται με το σύστημα και να μου λέει ότι πρέπει να πηγαίνω στα trainings να διαβάζω για personal development και τέτοια και να βελτιώσω το άτομο μου. Διαφωνώ, έκανα λάθος που μπήκα σ αυτό το σύστημα κ έτσι βγήκα χωρίς να επιδιώξω να γράψω ούτε ένα άτομο! Το make a living, living είναι σχετικό. Το γεγονός ότι πρέπει να είσαι stand-by , να τρέχεις συνέχεια τα σεμινάρια, να πελεκάς τους από κάτω σου για να φέρουν κόσμο, να κάνεις παρουσιάσεις - πως σου αφήνουν περιθώριο για να ζήσεις; Το ότι αρχίζεις και βλέπεις τους φίλους σου ως πιθανά μελλοντικά μέλη; Δεν ήθελα να έχω ιδιοτελή κίνητρα και σκοπούς σε αγαπημένα μου πρόσωπα ούτε και σε πρόσωπα που ελάχιστα τα γνωρίζω γιατί βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους. Ποτέ δεν ήμουν συμφεροντολόγα να πλησιάζω κάποιον με σκοπό το κέρδος και μισούσα να το κάνουν σε μένα. Προσπαθούν να σε πείσουν ότι απλά τους δείχνεις μια ευκαιρία που θες να μοιραστείς μαζί τους αλλά στο τέλος της ημέρας υπάρχει απώτερος σκοπός. Όπως και να χει, αρνούμαι να μπω σε καλούπια για να μάθω να χειραγωγώ κόσμο κ μάλιστα τους φίλους μου. Δεν μ αρέσει η μυστικοπαθής προσέγγιση - αν κάτι είναι τόσο καλό και ωφέλιμο δεν χρειάζεται τόση χειραγώγηση. Επιλέγω να είμαι με τους φίλους μου κ να περνάω καλά χωρίς να επιδιώκω να βγάλω κέρδος, για διακοπές πάντα βρίσκεις ευκαιρίες. Συμφωνώ και επαυξάνω με το άτομο που είπε η ζωή δεν είναι μόνο λεφτά και διακοπές. Εξάλλου νιώθεις ηθική ικανοποίηση και ευχαρίστηση να πληρώνεσαι για έργο που προσφέρεις. Εδώ δεν προσφέρεις κάποιο έργο.
    Υ.Γ. σε μια από τις παρουσιάσεις ενας από τους αμερικανούς ομιλητές είπε ότι τα παιδιά του δεν θέλουν να σπουδάσουν ούτε να δουλεύουν αλλά να κάθονται κ να πληρώνονται βλέποντας την επιτυχία του πατέρα τους στην WV και αυτό ήταν παράδειγμα για να ωθήσει τα νέα μέλη. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. APLA KAI ME LIGA LOGIA THA SOU APANTISO OTI AUTH H DOUELEIA DEN KANEI GIA SENA KANENAS DEN SE ANAGKASE NA MPEIS STIN WV TO MONO POU EKANE SOU EDIKSE MIA EPIXIRIMATIKH DOULEIA , EAN ESY PISTEUEIS OTI H IDEOLOGIA TIS ETERIA STO NA LES STOUS STENOUS SOU FILOUS - SUGGENHS DEN EINAI SWSTH TOTE EISAI LATHOS GIATI APLA DEN PARATRINEIS KANENA NA MPEI APLA XARIZEIS ENA DORO MIA DOULEIA TOU DINEIS THN EUKAIRIA NA ANOIKSEI ENA DIKO TOU MAGAZI ME 295 EURO KAI NA TA KANEI APOSVISH AMESA THELW NA MOU PEIS EAN EXEIS BREI KAMIA ALLH EPIXIRIMATIKH EPIXIRISH STHN OPOIA EPENDIHS TO POSO TON 295 EURO KAI SOU DINETE H DINATOTHTA NA TA KANEIS APOSVISH TO LIGOTERO MESA SE ENA MHNA. EPISIS EAN EXEIS KAMIA KALYTERH PROTASH NA MOU PROTINEIS OSO ANAFORA GIA EPIXIRISH TOTE PRAGMATIKA PERIMENW NA MOU PEIS, MHN KSEXNAS OTI H ETERIA THA GINEI PLOUSIA ME H XWRIS EMAS!!! KATA TIN GNWMH MOU DEN YPARXEI PIO EUKOLH KAI PIO KERDOFORA DOULEIA APO THN WV APLA PREPEI NA AKOLOUTHISEIS TON SWSTO TROPO TON OPOIO SOU LENE OI APO PANW GIATI ? GIATI APLA PETYXAN AUTOI ME AUTON TON TROPO EAN KANEIS TOU KEFALIOU SOU THA PLIRONEIS SYNDROMES ! EINAI OPOS ENA MAGAZI EAN ANIKSO ENA MAGAZI K KANW TOU KEFALIOU MOU POTE DE THA EXO PELATES EAN OMOS AKOLOUTHISO ENA SYGKEKRIMENO TROPO STO NA PROSELGISO PELATES TOTE THA EXO PELATIA, KAI MHN KSEXANS OTI H WV DEN PSAXNEI GIA PELATES PSANXEI GIA SYNERGATES!!

      - EUXARISTW!

      Διαγραφή
  53. OPOIOS NOMIZEI OTI H WORLDVENTURES EINAI APATH EXO OLA TA APODIKTIKA STOIXEIA BASH NOMON TA OPOIA EINAI PSAGMENA MESA APO TIN HLEKTORNIKH DIOKSH TIS ELLINIKHS ASTYNOMIAS KAI PAROLA AUTA EXO APODIKTIKA STOIXEIA ME FILOUS POU EINAI 3-4-5-6 MHNES STIN WORLDVENTURES KAI EXOUNE LYSEI TO OIKONOMIKO TOUS PROBLHMA EAN NOMIZETE OTI AUTOI ANTHROPOI EINAI PIO EKSYPNOI APO ESAS POU KATHESTE KAI TO SKEFTESTE TOTE GIA MENA EISTE "BLAKES" ENAS ANTHROPOS POU THELEI NA ALLAKSEI TIN ZWH TOU TO KANEI KAI PROSPATHEI ENAS ANTHROPOS POU TA THELEI H TA EXEI ETOIMA THA KATSEI KAI THA GRAPSEI ENA SORO "BLAKIES" GIA NA MIN PETYXEI KANENAS ALLOS ME LIGA LOGIA DEITE ME TA MATIA SAS TI EGINE STO REGIONAL STIN THESSALONIKH KAI META MILHSTE GIA TIN WORLDVENTURES TORA TO TI KANOUN OI ALLES OI ETERIES DEN ME AFORA PANTOS GIA TIN WORLDVENTURES DEN YPARXOUN STOIXEIA POU NA APODIKNIOUN OTI ANTROPOS POU DOULEPSE GIA TIN ETERIA DEN ANTAMIFTHIKE K DEN ANTAMIBETE AKOMA.

    E-MAIL: westor7@gmail.com
    FACEBOOK: facebook.com/westor7
    SKYPE: westor_7

    OPIOS THELEI NA ALLAKSEI TIN ZWH TOU K THELEI NA MATHEI POS EAS EPIKINONHSH MAZI MOU KAI THA TOU TA DIKSO OLA ME APODUKSEIS K OXI ME LOGIA!

    - EUXARISTW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. SORRY KSEXASA NA SAS DEIKSO TO VIDEO.

    GIA TOUS APISTOUS: http://www.youtube.com/watch?v=qcuVIpiQuT0


    - TA LOGIA EINAI PERITTA PARE TIN ZWH SOU STA XERIA SOU KAI ALLAKSE THN!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. EGW BLEPW OTI DEN EXEI KAMIA SXESH ME APATH KAI PYRAMIDES KAI MALAKIES BLEPW XAMOGELASTW KOSMO KAI 70xronous PAPPOUDES POU PERNANE SYNTAKSEI 400EURO TWRA NA PERNOUN TA EGKONAKIA TOUS KAI NA KANOUNE TIN ZWH TOUS SE ELLADA KAI EKSWTERIKO... O PAPPOUS MPOREI...ESEIS??? PAIDES KANTE TO EXTHES... OUTE KAN AYRIO METHAURIO...EXTHES! OPWS LEEI KAI O WESTOR "TA LOGIA EINAI PERITTA" EUXARISTW TIN WV....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. an einai apath na kaneis taxidia me 55 eurw to atomo krouaziera 4 meres stin barceloni k romi me ol inglousiv tote na desetai mia petra sto lemo sas k na mas apoxeretisetai paides giati eiste ektos topou k xronou k osi lene oti den pernoune lefta giauto pou kanoune (douleuwntas)k oxi apton kanape opws mathane mia zwh tote lene psemata prwta ston eauto tous k meta se olous tous upoloipous egw eimai melos tis pagosmias autis eideas tis worldventures k eimai polu xaroumenos giauto get pain get pain get pain dolars auto xerw auta ta liga k parte mia apofash epitelous stin zwh sas na pate mprosta san anthrwph k oxi san zwa pou sas theloune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Έχετε προσέξει πως όλοι όσοι είστε μέλη της εταιρίας μιλάτε μόνο για το χρήμα;; Δεν διαφωνεί κανείς πως μπορεί να πληρώνεστε για τα μέλη που γράφετε, το θέμα όμως αυτής της συζήτησης δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά οι υπόλοιπες προεκτάσεις πολιτικής της εταιρίας. Γιατί να καταλάβω κάποιον που το βλέπει ψυχρά επαγγελματικά όλο αυτό, για να οικονομήσει κάποια χρήματα παραπάνω, εγώ όμως ακούω για οικογένειες,βελτίωση ατόμου κι ένα σωρό άλλες βλακείες.Ακόμη και το πάθος που την υποστηρίζετε πολλοί από εσάς είναι ύποπτο. Εαν ήταν μόνο το οικονομικό όφελος,(που το σέβομαι αυτό αν και δεν το επικροτώ), θα λέγατε απλά "Εμείς έχουμε βρει μια πολύ καλή ευκαιρία και τα οικονομάμε.Οποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δεν θέλει όχι". Και τελειώνει το θέμα! το να θίγεστε σαν να σας έχουν βρίσει την οικογένεια, με συγχωρείτε αλλά δεν είναι λογικό! Δεν χρειάζεται να απορρίπτετε τόσο φανατικά αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά! Μήπως, λέω, σας χτυπάει το καμπανάκι να το ψάξετε καλύτερα για την εταιρία;; Το τελευταίο διάστημα ανακάλυψα ένα blog με την ιστορία ενός πρώην μέλους που είχε φτάσει τη βαθμίδα του Μarketing Director και τα παράτησε όλα γιατί είδε ένα...άλλο πρόσωπο της εταιρίας! Εαν επιθυμείτε να το διαβάσετε: isworldventuresascam.blogspot.gr Προσωπικά για εμένα επιβεβαίωσε τις απόψεις μου. Είναι βέβαια στα αγγλικά. Αν θέλετε μεταφράστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file mou apo oti katalava den ksereis gia poio pragma milas... 1on logika o kosmos na milaei gia ta lefta gt auto mas dinoun (: gt na milame? gia traxanades? pas kala? 2on to pathos pou upostirizome autin tin etairia einai giati mas dinei pragmata pou den mas dinei to kratos mas kai giauto enthousiazomaste...opws kai kathe allos fusika...kai egw na sou pw tin alitheia me tis malakies pou leei enas ANONYMOS den thixtika oute 1% isa isa se egrapsa sta @@ mou :) kai milaw etsi gt poios kserei ti skata eisai kai esu gia na bgeneis san anonymos kai na les tin malakia sou... tha sebomouna tin apopsh sou mono an eixes onoma kai iksera me poion milaw.. geia sou loipon kai sunexise tin mizeri zwh sou... MAKE A LIVING....LIVING

      Διαγραφή
    2. Τελικά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!Προς τι τόσο μένος και υβριστικά σχόλια για ένα άτομο που λέει την άποψή του κι ας είναι διαφορετική από τη δικιά σου; Με αυτά που γράφεις χάνεις και το δίκιο σου εαν έχεις!Στο κάτω κάτω κι εσύ σαν ανώνυμος γράφεις!Η μήπως όσα αναφέρονται στο παραπάνω blog είναι αληθή και οι αλήθειες πονάνε πολύ;;;

      Διαγραφή
    3. anonime pou vrizis.. den exete ipothesi.. mizeri zoi mallon tha zite esis molis ksefouskosi olo afto.. arnakia eiste xoris filous xoris pragmatiki eftixia. pistevete se mia idea pou eine toso kali gia na einai alithini.. mono anthropoi me sinesthimatika kena kai amialoi kathonte kai pistevoun aftes tis malakies.. kai anthropoi pou theloun simasia. ai sto d...olo

      Διαγραφή
  58. Εαν πιστεύετε ότι έχετε βρει την κότα με τα χρυσά αυγά, τότε ποιος ο λόγος να θέλετε να το δείξετε αυτό σε όλο τον κόσμο; Γιατί τέτοια σκοτούρα να γίνουν όλοι πλούσιοι;;Τόση καλοσύνη πια; Νομίζω ότι πιο σωστό είναι να λέτε στα υποψήφια μέλη "Ελα να γίνεις μέλος στη δουλειά μας γιατι αν μπεις εσύ εμείς θα πληρωθούμε. Μη στενοχωριέσαι όμως γιατί μετά θα σου μάθουμε κι εσένα πώς να ψαρεύεις κόσμο και μπορεί να σταθείς τυχερός να βγάλεις κι εσύ κάτι. Βέβαια κάποιοι μπορεί να μη βγάλουν και τίποτα αλλά εμάς τι μας νοιάζει; ας πρόσεχαν!ο καθένας ας κοιτάει την πάρτη του και θα είμαστε επιτυχημένοι!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Παιδιά, το πράγμα είναι απλό: όσο αυξάνεται ο αριθμός των στρατολόγων, μειώνονται οι πιθανότητες νέων στρατολογήσεων. Και κάθε στρατολόγηση, δημιουργεί νέους στρατολόγους· άρα, στρατολογώντας (και δε μπορώ να κάνω αλλιώς βέβαια), μειώνω μόνος τις πιθανότητές μου. Δε θέλει φιλοσοφία...

    Επίσης, μπορώ να πάω και να πω: "Πάρε 300€, πάρε και 30€ κάθε μήνα, να επωφελούμαι από τις προσφορές"; Όχι! Γιατί; Γιατί δεν είναι club διακοπών (υπάρχουν τέτοια), είναι απλώς ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

    Αλλά άμα θέλετε να πάτε, με την ευχή μου. Φιλική συμβουλή: μην ετοιμάσετε από τώρα γκαράζ για την BMW· περιμένετε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu to mono pou kaneis einai na fulosofeis tetoies malakies sunexeia kai emeis pou ta pernoume na gelame :)
      kai o monos logos pou blepw na ta les auta xwris na to exeis dokimasei einai i epidi nomizeis oti ta ksereis ola kai nomizeis oti eisai paneksupnos i eisai kanenas dieuthintis taksidiotikis etairias :) kali epituxia loipon se oti kai apo ta duo an eisai :)

      Διαγραφή
    2. Δε πειράζει φίλε μου, πάρ' τα εσύ αφού αυτό φαίνεται να σε καίει. Κι εγώ τα παίρνω, αλλά δουλεύοντας ε?

      Διαγραφή
  60. Επίσης, να σας πω τι κυκλοφορεί η worldventures στην Ελλάδα για την ανακοίνωση της Κυπριακής Αστυνομίας: ότι (λέει) η WV έχει ουσιαστικά οδηγήσει σε κλείσιμο όλη την κυπριακή τουριστική βιομηχανία, κι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ψωμολυσσάνε, και γι' αυτό η ανακοίνωση :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Νομίζω ότι έχει ξεφύγει το θέμα. Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του. Κι ευτυχώς ο χρόνος είναι καλός σύμμαχος της αλήθειας: αν αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά ειλικρινής, τότε τα αποτελέσματα θα φανούν με την πάροδο των μηνών, των ετών κλπ. Εξάλλου, οι ίδιοι χρησιμοποιούν τη φράση "είναι θέμα χρόνου να...". Ιδού η Ρόδος που λένε... Αναμένουμε! Όσοι πάλι είμαστε επιφυλακτικοί, κρατάμε τις αποστάσεις μας κι επικεντρωνόμαστε στη δουλειά μας. Τώρα αν κάποιος δικός μας (συγγενής, φίλος κλπ) είναι ή μπει μέσα, παρά τις δικές μας διαφωνίες, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Επαναλαμβάνω: όλα είναι επιλογές!
    Προσωπικά, αν κάποιος δικός μου μπει και κερδίσει πράγματα σε βάθος χρόνου, τότε θα χαρώ και μπράβο του. Εγώ όμως θα συνεχίσω να είμαι ήρεμος και χαρούμενος, εφόσον, έτσι κι αλλιώς, έχω επιλέξει τον τρόπο ζωής που με εκφράζει και δεν αποσκοπώ ν' αντιγράψω κανένα πρότυπο ζωής. Αν πάλι ο υποτιθέμενος δικός μου άνθρωπος μπει κι αποτύχει (και πάλι μιλάω σε βάθος χρόνου, κι όχι για άμεση επιτυχία που ίσως να είναι προσωρινή), εγώ θα 'μαι πάλι εκεί να τον αποδεχτώ, να τον συμβουλέψω και να του φερθώ με συμπόνοια, ως πραγματική οικογένεια.
    Και τότε, ίσως φανεί η διαφορά μου απ' την οικογένεια που νομίζει ότι βρίσκει στην εταιρεία όποιος μπαίνει -επειδή έτσι του λένε...-.
    Όλα είναι επιλογές και κάθε επιλογή έχει το τίμημά της.

    Να 'στε καλά. Και τα μυαλά στη θέση τους!

    DR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Geia sou file mou... Pragmatika eisai o poio swstos edw mesa exw diabasei malakies kai malakies pou mou fernoun anagoula... ithela mono na sou pw oti i etairia einai 6 xronon me OUTE 0.5 eurw xrews epanw tis...exei 2 xronia stin ellada kai akoma den exei kleisei oute exei thewrithei paranomh kai kati tetoio... Egw to olo keimeno sou to blepw polu swsto kai mprabo sou gia ta uperoxa sou logia... AUTA na ta blepoune merikoi BLAKES kai me sunxwreite gia tin ekfrash.....

      Διαγραφή
    2. anonime !! pipilate sinexia ta idia kai ta idia.. se ola ta traning se ola ta seminaria ta idia kai ta idia!! oti sas laloun pistefkete. den exei xreos giati poli apla sas to eipan!! oso afora esena kirie dr otan vlepis filous sou ftoxopeda na trone tou kosmou ta lefta se afti tin idea na porononte , na asxolounte 24 ores me afto na min tous niazi i doulia tous i kanoniki, na min tous endiaferi an tous dioksi o mastros tous giati tous fouskonoun ta miala me ena soro malakies tote ne tha milisis kai tha katakrinis afti tin eteria. eine ola pellares.. kai distixos kapia atoma tha to katalavoun kai tha eine arga.. kai den tha exoun kai tous filous tous na tous stiriksoun, giati an perimenoun apo tous filous pou nomizoun oti ekanan stin sigkekrimeni eteria tha apogoiteftoun toso poli. otan den tha exoun na plirosoun tin venzini tous gia na pane sta mannotranings pou sou laloun akoma kai pia stasi somatos na exis , pos na gelas kai pos na xarientizese na do pios apo olous aftous tous kiriou pou vgazoun apo 4000 kai pano to mina pios tha girisi na tous di. i enas ikogeniarxis pou anti na paei sto merokamato onirefkete 4000 to mina, tzai ta kopelouthkia tou pinoun!! empirazi.. emis eimaste stin katigoria pou m toso pathos kai toso thimo apokalite mizerous. emeis doulevoume sto mastro mas pianoume ton mistho mas pioronoume tis dosis mas pernoume omorfes oikogeniakes stigmes me ta mora mas , fkenoume ekso me tous filous mas , zoume me tous anthropous pou mas agapoun tzai agapoumentous.. e vouroume mera nukta piso pou ton telefteo gnosto mas perki tzai kataferoume tzai grapsoume ton tzai piame tzai mis kamia mpakira i perki kamoume kanena kiklo. e koloume pas to armari mas apenanti pou to krevati mas eksotika nisia tzai aftokinita politelias. emeis pas to armari apenanti pou to krevati mas exoume kathrefti tzai kathe nixta tzimoumaste me tin sinidisi mas isixi tzai xamogelastoi. i zoi eine sintomi. ksipnate..

      Διαγραφή
    3. file anonyme 17 Αυγούστου 2012 3:15 π.μ se sunxairw gi'auta pou grafeis giati deixneis enas anthropos me aksies kai idanika, pou panw ap'ola exoun tin oikogeneia tous kai tous filous tous.

      Διαγραφή
  62. Και μια απορία ακόμα: το εισόδημα από την WV, πως φορολογείται; Χμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. yparxei periptwsh na thelei kapoios na mpei kai ta xrhmata pou tha kerdisei an kerdisei na thelei na ta xarisei se kapoious pou einai astegoi h kindyneuoun logw krishs na xasoun ta panta;;;;mporei na thelei kapoios na xarisei pragmatikh eythxia se orismeno kosmo pou kanenas den tha edine 300 eyrw na swsei kai den tha swnotan me 300 eyrw......panta yparxei ena kinhtro kai mia idea gia mpei kapoios mesa se enan tetoio kyklo..........to thema einai ti zhtame san anthrwpoi...sthn ellada exoume hdh aytoktonies apo anthrwpous pou exoun xasei thn douleia tous kai den tous epemeine tpt!!!!!!!!!!!an mporw na kanw kati tetoio as xarizw ta xrhmata kai as mou meinoun ta taxidia...alla xwris na skeftomai oti o pateras ths filhs mou exase thn douleia tou kai den exoun na fane......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Tha ithela na katatheso kai ego tin diki mou istoria..imoun kai go grammeni stin en logo eteria.. stin arxi imoun enthousiasmeni , efevga apo ta seminaria kai tis parousiasis kai eniotha xaroumeni , masa se mia vdomada katafera na grapso kai ta 4 atoma pou xriazomoun gia na min plirono.. simioste oti gia mia evdomada den evlepa kathoulou to moro mou , ton antra mou , toys filous mou. sxolana apo tin doulia mou kai i moni mou ennia itan na trekso sto seminario me to atomo mou. ola alaksan otan me kalesan se ena seminario .. ekei imastan mallon oi eklektoi , eimastan emis pou dixname oti ne mporoume na ta kataferoume, na feroume kosmo kai na tous xarisoume lefta (me to azimioto fisika giati kai mis plironomaste) mas elegan pos na simperiferomaste me kathe leptomeria , mas elegan oti den prepi na vgeni apo tin ethousa to atomo mas xoris na kataferoume na to grapsoume , pos na ntinomaste pos na xamogelame pos na enthousiazomaste.. pos na stinomaste.. ti vivlia na diavaxoume gia na petixoume ton skopo mas , na steroumaste tis kathimerines xares mas , ti thalassa mas aples kathimerines stigmes..ekana klik. ksafnika perase mprosta apo ta matia mou to koritsaki mou na mou anoigi tin agkalia tis kai go na lipo apo mesa , katalava amesos oti gia mena simasia eixe na eime mesa stin agkalia tou morou mou kai tou antra mou , na pino to krasaki mou me filous se tavernoules stin paralia , na kano diakopes me anthropous pou agapo kai oxi diakopes se panakriva ksenodoxia me agnostous filous.. ksafnika siniditopiisa ti krivi olo afto apo piso tou . sigoura gia kapion pou eine diatethimenos na sterithi tin alithini kathimerini omorfi glikia zoi kani.. an to trexis 24 ores apo piso kanei , an den ntrepese na kalis gia kafe makrinous kai mi filous pou apla perasan kapia stigmi apo ti zoi sou kani.. an eise monos sou sti zoi kani, an psaxnis kati gia na skotoni tin ora sou kani.. den kani omos gia mena , kindinepsa na xaso anthropous pou agapo kai pareksigithika me anthropous pou agapo. katalava oti telika to xrima den aksizi kai toso poli. eida anthropous pou eine mesa stin eteria.. danizonte lefta sinexia gia na pigenoun taksidia sindiasmena me seminaria. kai pistevoyn oti vrikan tin kota me ta xrisa avga. vrikan antidoto stin monaksia tous.. tha ithela na po se sena pou diavazis afti ti stigmi to sxolio mou na kitaksis vathia mesa stin psixi sou.. aksizi na xanis dikous sou antropous gia na pigenis politeli diakopes kai na pianis kapia lefta parapano? prosekse omos..gia na pianis esi afta ta lefta ta sterite kapios dikos sou anthropos pou se agapa kai se empistevete..otan tous anakoinosa oti tha diagrafo espasan ta tilefona, mou elegan oti eime adinami kai ligizo efkola oti pote den tha katafero na gino kati spoudeo oti den tha mpo pote se akriva katastimata oti den tha apoktiso pote to spitaki pou onirevomai.. epezan me tin psixologia mou kai me ekanan gia 2-3 meres rakos.. kai meta tous apantisa olous aftous.. den me pirazi na min krato mia akrivi tsanta , krato to koritsaki mou apo to xeri.. to spitaki mou tha to ftiakso opos o kosmos olos.. me danio (makari na exo tin igia mou kai ego kai o antras mou pernoume kala lefta gia ta simerina dedomena) tous eipa oti para na xaso tous filous mou pou megalosa mazi tous kalitera na xaso ta lefta kai ta lousa. gia parakseno logo ekini tin imera mou efige olo to axos to stres , imoun kala . koimithika isixa..kai ne kirioi exo ithos kai pano apo ola filotimo.. distixos omos sta seminaria kai eidika sta seminaria gia ligous , einai toso efkolo na ksefigis, na vgis ektos elexou kai na ipnotistis.. kali sinexia se olous kai idika se sas pou exete ta morakia sas min afisete tipota kai kanenan na sas ta sterisi gia ola ta lefta tou kosmou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα.
      Γράφτηκα και εγώ . όμως μετα απο 3-4 μέρες σταμάτησα.Πρόκειται για πυραμίδα.
      ''Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου''. ( Henry David Thoreau, 1817-1862, Αμερικανός συγγραφέας ).

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά χαίρομαι όταν διαβάζω τέτοιου είδους ιστορίες που στο τέλος βλέπουν την αλήθεια και μένουν με αυτούς που πραγματικά τους αγαπάνε, την οικογένεια και τους φίλους τους.
      Έκανα κι εγώ το λάθος και γράφτηκα και μάλιστα γιατί είχα εμπιστοσύνη σε αυτόν που με έγραψε που δυστυχώς είναι ο αδερφός μου. Όμως επειδή εγώ πάντα περνούσα πολύ χρόνο με τα μωρά μου, και όταν μου είπαν ότι πρέπει να στερηθώ για λίγο την οικογένεια μου και τα προσωπικά μου και να αφοσιωθώ στις παρουσιάσεις, τότε βγήκα και πήρα μάλιστα και τα λεφτά μου πίσω.
      Μακάρι να μην γινόταν ποτέ αυτό και να περνούσα καλύτερα με τον αδερφό μου...

      Διαγραφή
    3. fili anonimi giati sigoura eise gineka kai mana!!
      mpravo sou pou evales pano apo ola ta mora sou kai oxi ton aderfo sou.. min perimenis na ftiaksi i sxesi sas. toys ginete tosi plisi egkefalou pou an den eise mazi tous eise exthros toys. afto eine to mono sigouro.

      Διαγραφή
  65. Ρίξετε μια ματιά στα πιο κατω links.

    http://isworldventuresascam.blogspot.com/2011/09/honest-revealing-worldventures-review.html

    http://forum.stockwatch.com.cy/messageview.cfm?start=1&catid=1&threadid=162884

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ακόμη ένα link για να μάθετε τι σημαίνει ''World Ventures''.

    http://worldventuresscamnews.blogspot.com/2012/03/news-is-spreading-about-world-ventures.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. AKOMA YPARXOUN "ANONYMOI" OI OPIOI TO MONO POU PROSPATHOUNE NA KANOUNE EINAI NA DISFIMISOUN TIN ETERIA LOIPON THA SAS EKSIGISO OS MELOS TIS WORLDVENTURES TI EINE PIRAMIDA,

    KATARXAS OI PIRAMIDES EINAI STHN ERHMO, H PIRAMIDA DEN EINAI TO DUADIKTIAKO SYSTHMA EINAI KATHARA NETWORK MARKETING PATE STIN WIKIPEDIA KAI DIABASTE TI SYMAINEI TO NETWORK MARKETING KAI EPISIS PANTE STO GOOGLE KAI DIABASTE POSOI EKATOMYRIOUXOI YPARXOUN MESA APO TO DYKTIAKO MARKETING, O TZOGOS PISTEUETE OTI EINAI KATI KALHTERO APO TO DYKTIAKO MARKETING ? ESY PISTEUEIS OTI ENAS YPALYLOS POU DOULEUEI MESA SE ENA MAGAZI SAN GKARSON TO MEGALYTERO KERDOS PIOS TO PERNEI ??? O STRATOS OTAN DOULEUEIS TO KERDOS PIOS TO PERNEI ??? EDO H ETERIA MILAEI ME APODIKSEIS OSOI PALI GIA AKOMA MIA FORA LENE OTI EINAI PYRAMIDA AUTOI OI ANTHROPOI EINAI KATADIKASMENOI APOTYXHMENOI!!! AUTH H DOYLEIA DEN EINAI GIA OLOUS EINAI GIA TOUS ANTHROPOUS TOUS OPOIOUS TO MYALO DOULEUEI KAI DEN KATHETE STON KANAPE BLEPOTAS TIS MIOSEIS APO TIN KYBERNHSH ALLAKSTE TIN ZWH SAS KAI MHN AKOUTE TOUS ANONYMOUS KANTE TO GIA TON EAUTO SAS EPIDI TO PISTEUETE KAI THELETE NA ALLAKSETE TIN ZWH SAS ------>> EXW APODIKTIKA STOIXEIA NA SAS DEIKSO GIA NA KATALABETE OTI DOULEUEI TO SYSTHMA <<----------

    DEITE MERIKES PHOTO - APODIKTIKA STOIXEIA GIA LEFTA KAI THA KATALABETE TI ENOW

    http://img811.imageshack.us/img811/8531/30619232745708958872767.jpg
    http://img401.imageshack.us/img401/7789/37596113280341019880717.jpg
    http://img824.imageshack.us/img824/9077/40901933324258671944315.jpg
    http://img23.imageshack.us/img23/1842/40908832963532053529975.jpg
    http://img12.imageshack.us/img12/9904/42325234643876861091196.jpg
    http://img16.imageshack.us/img16/4093/42455529005007843681463.jpg
    http://img401.imageshack.us/img401/5544/42955110150668450339415.jpg
    http://img696.imageshack.us/img696/338/53873131254569695314191.jpg
    http://img100.imageshack.us/img100/4914/54704835092402473958219.jpg
    http://img14.imageshack.us/img14/5808/55297932746358175101674.jpg
    http://img688.imageshack.us/img688/5981/55472510150997686564415.jpg

    EPISIS EXOUME KAI EPISIMO VIDEO ME MIA OMADA 350 ATOMA APO VORIA ELLADA: http://www.youtube.com/watch?v=qcuVIpiQuT0

    PARE TIN APOFASI KAI ZHSE TIN ZWH SOY KAI MHN AKOUS TOUS ALLOYS KANENAS STON KOSMO DEN THELEI TO KALO SOY PARA O EAUTO SOY!

    - EUXARISTW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. οι καλυτεροι που προχωρησαν και καλα... αγορασαν εξοχικο, ετοιμαζουν επαυλη και οδηγουν μαζερατι και bmw... ελα ομως πο ειμαστε μικρος τοπος... κυριες κυριοι ουτε εξοχικο εχουν ουτε επαυλη ετοιμαζουν ουτε εχουν μαζερατι...bmw δεν ξερω σιγουρα αλλα τετοιο αυτοκινητο παιρνει και η κουτση μαρια.... και ολοι οσοι πηγαν πολλα ταξιδια τα πληρωσαν και απο που τα πληρωσαν? απο τις δουλειες που ειχαν εξαντλωντας αδειες αναρρωτικες οι οποιες αποκτηθηκαν με το γνωστο τροπο με μεσο.... και τωα ψιλοπαραπονιουνται οτι ενω εχουν χιλιαδες ατομα απο κατω τους ισχυριζονται οτι εβγαλαν 30 χιλιαδες το χρονο. δηλαδη 2500 το μηνα... και με αυτα πληρωναν τα ταξιδια...και για να ανεβουν εκει πανω δουλευαν ωρες ατελειωτες δουλευαν ολη μερα να πριζουν τους αλλους να γραφτουν και μαλιστα κοροιδευουν εσενα τον εχθρο που αρνησε να γραφτεις οτι δουλευεις για 500 ευρω... ναι οντως σε κοροιδευουν τα αφεντικα των 500 ευρω ομως 8 ωρες δουλευεις σαν σκυλος και οχι 12-13 ωρες για να κανω τι να βγαζω 2500 χιλιαδες και να τα τρωω στα ποτακια στα κλαμπακια να αραζω στις παραλιες να τρωω σαν πουστης να καπνιζω και κανενα χαραλαμπο να μαστουρωνω και αυτη ειναι η ζωη για να επιζησουν τα παιδια μου... οχι πως φυσικα η ζωη που επεβαλε το συστημα ειναι καλυτερη...

    αφεντικα της αμερικης ειναι και αυτη και η δουλεια αυτη ειναι και αυτο του καπιταλιστικου συστηματος ακριβως αυτου που βρισκομαστε ολοι οι αλοι που δεν γραφτηκαμε...

    και φτανει επιτελους να μου κανετε και τους πολεμιους του συστηματος που σε οδηγει στην ανεργια και στην πεινα... τοσους κομουνιστες ουτε η σοβιετικη ενωση δεν ειχε... φτανει να κατηγορητε το συστημα ενω ειστε μερος του.... ειστε μερος του συστηματος που σου επιβαλλει να στοιβαξεις να εχεις σπιτια αυτοκινητα χρημα και να μην σε νοιαζει για τον διπλα... υπηρετειτε και σεις το συστημα αυτο που σου επιβαλλει να εισαι αβουλη κουκλα , σου επιβαλλει την φλωρια, το αχαλινωτο ξενυχτι και διασκεδαση στους ρυθμους του καθε ομοφυλοφιλου χατζηγιαννη που εχει για μοστρα την αλλη την κολοτρυπημενη και τη μουσικη που ακουνε τα 15 χρονα κοριτσακι πο κουναν τα κολαρακια και ψαχνουν τσουτσουνι, σου επιβαλλει την ψευτοκαλοζωια ή μαλλον σου διατηρει την ψευδαισθηση της καλοζωιας, σου επιβαλλει την υποκουλτουρα τα ναρκωτικα κ.λ.π. αυτου του συστηματος ειστε μερος και σεις με τη διαφορα οτι τα παιρνετε απο τους δικους σας...και αμα εχουν τοσο χρημα και τοσα αυτοκινητα γιατι δεν τα κρατανε για κεινους αλλα σου τα προωωθουν να τα αποκτησεις και συ? σημαινει οτι εχουν κερδος απο σενα και για να πειστεις πρεπει να χεις κινητρο... ακου μαζερατι και ασημι bmw (καλο ανεκδοτο επιβαλλει η εταιρια μονο ασημι bmw).
    και αφου περνατε ομορφα περαστε καλα στα ταξιδια σας ζηστε το ονειρο σας και μην μας τα πρηζετε να τα ζησουμε και μεις δεν εχουμε τετοια ονειρα οι μαζοχιστες...αν θελετε εσεις να πατε να πατε στην ευχη του διαβολου δημοκρατια εχουμε ο καθενας με τις επιλογες του

    και τελος επειδη ειμαι κακος διοτι αγανακτω με αρνια φλωρους και υποταγμενους προσκυνημενους ευχομαι πολλα ταξιδια ωστε να μεγαλωσει και η πιθανοτητα να πεσει το αεροπλανο σας να ησυχασουμε απο σας... αμερικανακια... καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΠΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΜΕΡΙΚΗ ΛΕΝΕ "ΜΑΥΡΟ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΑΣΠΡΟ" ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ, ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΡΙΒΩ ΟΤΙ "ΕΜΠΗΚΑΝΕ" ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΛΕΩ ΣΗΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΝΤΟΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΑ "ΧΟΝΤΡΑ" ΛΕΦΤΑ! ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΛΕΩ "ΜΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΓΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΝΤΕ ΝΑ ΝΟΙΞΕ? ΕΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΙΣΑ ΜΕ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΗΤΟΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΙΣΩΣ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟ ΣΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΜΥΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΝΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΑΜΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ" ΕΓΩ ΕΤΟΥΤΑΝΕ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΩ ΕΔΑ ΚΑΜΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΦΩΤΙΣΗ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΜΑΙ ΓΝΩΜΗ.
    Μ.Π ΧΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Επειδη πραγματικα βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες απο βλακες που δεν ειναι καν μελη-δεν το εχουν δει ποτε-ή απλα δεν συμφωνουνε και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΕ τους παντες εχω τις παρακατω αποριες και αν μπορειτε φωτεινα μυαλα μου απαντηστε τις.

    1)Το σχολιο πυραμιδα.Σας απαντησαν και αλλα παιδια πιο πανω.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΖΩΑ ΜΟΥ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΜΙΔΑ!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 5Χ5 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ?Τελος με το πρωτο σκελος.

    2)Παμε στους εξυπνους που βγηκαν(για ονομα του θεου)σε 4-5 μερες!!!ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΕ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΕΧΕΤΕ?????Τρεξατε να ξεφυγετε.

    3)Η mastercard που σου δινουν προσωπικη και μπαινουν εκει μεσα τα λεφτα,αλυσιδες οπως το hilton,h disney,τα marriot πχ και το βραβειο-οσκαρ για τουριστικους οργανισμους (maggelan award)που πηραν για το 2011 δειχνουν καθαρα οτι ειναι απατη(αυτες ολες οι εταιρειες κολωσοι δεν εχουν ψαξει απο πριν τι παιζει με αυτους εμεις ειμαστε οι εξυπνοι στο avevaios.blog),οπως και αναφορες ΣΕ 21 ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.A και το κορυφαιο O IΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ(!!!!)ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!Αλλα ναι ξεχασα ειναι πυραμιδα!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    4)Παμε τωρα μικροι ξερολες στα πρακτικα.Η εταιρεια αρχικα σου δινει 3 επιλογες!!
    Πρωτη επιλογη γραφεσαι με το ποσο των 160 ευρω μια φορα και μια συνδρομη 30 ευρω για να εισαι απλο μελος.Δηλαδη?Να εχεις προσβαση σε αυτα που σου δινει.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ?Διακοπες σε χονδρικες τιμες σε ξενοδοχεια και μερη που δεν θα μπορουσες να πας αλλιως(καλα γελαω με την rain-ai).Πως γινεται αυτο??
    Η συγκερκριμενη εταιρεια ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ολα αυτα τα ταξιδια οποτε αυτες οι επιχειρησεις-ξενοδοχεια και οτιδηποτε αλλο κλπ.Επισης μικρα μου εξυπνα υπαρχουν και διαφορετικα πακετα ταξιδιων.Δεν χρειαζεται να πας σε οσα κανονιζονται απο αυτους μπορεις να ψαξεις να κλεισεις εσυ αλλες ημερομηνιες στα καταλυματα που εχουν στο καθε μερος(σχεδον σε ολο το κοσμο)και να παρεις τις ιδιες τιμες!!!!Επισης υπαρουν πακετα ALL-INCLUSIVE ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΚΕΤΑ 7ΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΤΕ!!!Αλλα φυσικα αυτα δεν τα αναφερατε εσεις.

    Δευτερο σκελος γινεσαι απλος αντιπροσωπος.Δινεις 78 ευρω εγγραφη και 9 ευρω καθε μηνα ΑΛΛΑ δεν εχεις προσβαση στο προιον.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να γραφεις ατομα και να παιρνεις το ποσο της εγγραφης τους δηλαδη 20 δολλαρια το κεφαλι ΑΛΛΑ δεν μπορεις δημιουγησεις ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  71. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ+ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ!
    240 ΕΥΡΩ+ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ=280ΕΥΡΩ.
    Τι σου λενε τωρα αυτοι.
    Αν γραψεις 4 ατομα(=80 δολλαρια 20χ4)δεν χρειαζεται να ξαναδωσεις συνδρομη ποτε ξανα.Δηλαδη?Εισαι πλεον τζαμπα μεσα στην εταιρεια και εχεις ηδη βγαλει και 80 δολλαρια(63 ευρω)αμεσα απο αυτα που εδωσες.Παμε παρακατω.ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟ(6 ΑΤΟΜΑ)ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 100 ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΝΕΙ 200 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ 6 ΑΤΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ(4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ)παιρνεις επιπλεον μπονους 250 δολλαρια.
    Για να κανουμε και μαθηματικα αν καταφερουμε να κανουμε τα 6 ατομα πχ σε ενα μηνα(λεω αν μπορει καποιος να μην το καταφερει δεν σημαινει ομως κατι αυτο απλα δεν προλαβαινει αυτο το μπονους οκ)
    6χ20 δολλαρια(σε προσωπικες σου εγγραφες) =120 δολλαρια
    +250 δολλαρια μπονους αν αυτο γινει σε 4 εβδομαδες μεσα
    +200 δολλαρια του κυκλου για τους πρωτους 2 μηνες(μετα ειναι 100 δολλαρια ΟΠΟΤΕ ξαναγινει 6αδα απο κατω σου ειτε με δικα σου ατομα ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΩΝ)
    ΣΥΝΟΛΟ??570 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙ 360 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΦΟΥΛ ΠΑΚΕΤΟ.
    Δηλαδη απο τον πρωτο μηνα(αν τα καταφερεις)εισαι +111 δολλαρια δηλαδη καμια 80ευρω.Και εισαι πια και τζαμπα.

    5)Και τελος παμε στους βλακες που λενε για πτωχευση πυραμιδας.Λοιπον..καποια στιγμη απο ενα σταδιο και μετα οταν φτασεις αρχικα(και αν φτασεις παντα) στο να εχεις 30+30 ατομα απο κατω σου(αριστερα και δεξια δηλαδη καθως εχεις 2 ποδια)που ΜΟΝΟ ΤΑ 4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ παιρνεις το πρωτο παθητικο εισοδημα.Τι ειναι αυτο 500 ευρω καθε μηνα μεσα ασχετα με το τι θα κανεις η οχι μετα βρεξει χιονισει.ΜΕτα εχει το 90+90 (1200 ευρω το μηνα) με τα 180+180 και παει λεγοντας.ΔΕΝ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΧΟΥΝ οι lr,amway κλπ(που και αυτα υπαρχουν για δεκαετιες μαλιστα η amway apo to 1956!!!!!!)και ειναι διαφορετικος και ο τροπος που δουλευει αλλα κυριως ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!

    6)Και τελοσ βλακες φιλοι μου.Το δικτυακο μαρκετινγκ ξερετε τι ειναι?Λοιπον.
    Πατε και βλεπετε μια ταινια,τρωτε καπου ωραια και φθηνα θα το πειτε ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ????ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ?ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ-ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!(και σας βοηθανε διοτι ειναι η μονη μορφη μαρκετινγκ που τον απο πανω σου τον ευνοει να πας εσυ καλα για να παει και αυτος καλα αντεεεεεεεεε ξυπνατε!!!!!)
    ΤΟ FACEBOOK,TO YOUTUBE,TO GOOGLE ΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ????Ε??ΔΕΝ ΕΙΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΟΥΓΚΕΜΠΕΡΓΚ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕΛΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 800.000.000 ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!
    Και απλα βγαζει το χρονο 16 δις δολλαρια.Να φανταστω τι απατεωνας ειναι και αυτος ε.

    Αν δεν σας αρεσει ειναι σεβαστο το λενε και εκει,κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν αλλα ελεος ΞΕΡΟΛΕΣ σταματηστε αν δεν εχετε μια καθαρη εικονα να τρομοκρατητε τον κοσμο και να βαζετε καθε ειδους μαλακια που βγαινει απο το κεφαλι σας.
    Μεχρι και για μασωνους διαβασα ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΙΑ!!!!ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω αγαπητέ φίλε ανώνυμε!! είμαι και γω ένας βλάκας που χαρακτηρίζεις όσους δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου.. εδω μέσα γράφει ο καθένας ότι θέλει.. ούτε τρομοκρατεί κανένας κανένα ούτε τίποτα.. κάποιοι γράφουν την εμπειρία τους , κάποιοι απλά προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να προφυλάξουν κάποιους συμπολίτες τους απο αυτές τις εταιρείες γενικά.
      το τι θα γίνει στο προσεχές μέλλον είναι γεγονός! μόλις σταματήσει η κύπρος να γράφει συνέχεια άτομα και να πλουτίζει τους αμερικάνους , θα έρθουν μια καλή ημέρα και θα σας πουν ότι αποσύροντε απο την Κύπρο, και κάνε εσύ χαρούλες ότι θα πληρώνεσαι σε όλη σου την ζωή.!!! υπόγραψες κανένα συμβόλαιο μαζί τους?? επίσης το θέμα με τα αυτοκίνητα. το αγοράζεις κανονικά και σου επιδοτούν 17000 ευρώ. το δάνειο είναι πάνω σου φίλε μου!! υπόγραψες κανένα συμβόλαιο με τους Αμερικάνους ή έχεις καμιά εγγύηση ότι θα σου εμβάζουν την δόση σου κάθε μήνα?? και συ φίλε μου καλέ που είσαι ελεύθερος και ωραίος, εσύ για να πέρνεις λεφτά (όσο θα τα πέρνεις) στερήσε την αληθινή αγάπη , ζεις σε ένα άλλο κόσμο και δυστυχώς αυτός ο κόσμος κάποτε θα σταματήσει να μοιάζει τόσο ονειρικός , και ελπίζω οι αληθινοί σου φίλοι να είναι δίπλα σου, γιατί εσύ κυνηγόντας το όνειρο του να αποκτήσεις εύκολο χρήμα , τους έχεις πιθανότατα απομακρύνει..
      και συ αγαπητέ μου φίλε που τα εξηγάς όλα τόσο όμορφα γιατί καίγεσαι να τους κάνεις όλους πλούσιους , τους αγαπάς?? που γεμίζετε τα μυαλά των φοιτητών μας , που ακόμα δεν βγήκαν στην ζωή να παλέψουν , να δουν πως βγαίνει το μεροκάματο να ζουν εις βάρος κάποιου άλλου, να βγάζουν εύκολα χρήματα, να μην έχουν προσωπική ζωή , αληθινούς φίλους.. τι κοινωνία θα έχουμε σέ λίγα χρόνια.. γιατί εμείς οι βλάκες όπως αποκαλείς προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο , προσπαθούμε με το λιθαράκι μας να κάνουμε τα παιδιά μας τίμια και εργατικά. και φίλε μου καλέ όταν θα έρθει μια καλή ημέρα η αγαπημένη σου εταιρεία που τόσο πολύ υποστηρίζεις (τα 3/4 της άποψης σου δεν είναι καν δική σου διότι είναι λόγια σεμιναρίου) να σου πει αποσύρετε και κόψε το λαίμο σου , να δω εκεί τι θα κάνεις. και κάτι τελευταίο. μαγκιά του κύριου Ζούγκεμπεργκ. τουλάχιστός αυτός δεν μας χρεώνει και δεν μας στερεί τους ανθρώπους μας κάθε άλλο, μας φέρνει πιο κοντά..
      απο ένα βλάκα που παλεύει να έχουν τα παιδιά μας ένα μέλλον..

      Διαγραφή
    2. Εισαι ο μεγαλυτερος βλακας που μιλησε εδω μεσα

      Διαγραφή
    3. Για τον προηγουμενο εννοω

      Διαγραφή
  72. Ας κανουμε μια υποθεση οτι ζω σε μια πολη με 300 ανθρωπους-μελη της WV σε ενα μηνα οι 200 περιπου απο αυτους ειναι στην κατω βαθμιδα θα πρεπει να βρουν 4 ατομα.... στον επομενο μηνα οι 800 νεοι θα πρεπει βρουν 4 ατομα... αρα... απο τα απλα μαθηματικα που ξερω καθε μηνα πολλαπλασιαζω επι 4 για να εχω τα νεα μελη την κατω βαθμιδα..... σε μερικους μηνες σε 4 μηνες ακριβως δλδ... αν π.χ. η πολη μου εχει 200.000 ατομα 200*4*4*4*4=51.200 τα μελη της κατω βαθμιδας αρα τα μελη θα τελειωσουν στην πολη μου.. διοτι θα υπαρχουν τα παλαια μελη και αυτοι που δεν θα γραφτουν γιατι απλα δεν θα γραφουν διαολε για καπουν λογο... και τοτε?? τοτε νομιζω ολη η πολη θα εχει γραφτει ή θα εχει κορεστει η αγορα να το πω αλλιως και δεν θα μπορουν οι τελευταιοι να βρουν κανενα.. ή τουλαχιστον δεν θα βρουν αλλους 4 για να τους εχουν κατω... αρα?? πρακτικα θα ειναι τα θυματα που θα πληρωνουν ολους τους απο πανω τους... και οταν σε 14 μερες αποφασισουν να φυγουν?? τοτε τι θα κανει η εταιρια??? ερωτηση καλοπροαιρετη για οποιον ειναι στην εταιρια... τι κανει η εταιρια τοτε?? τι εκανε στην κυπρο π.χ.... θελω απαντηση με ονοματεπωνυμο απο οποιον ξερει να μου πει.. προφανως η εγκυροτητα της ερωτησης δεν κρινεται απο το ποιος ρωταει. ομως εγω θα κρινω την εγκυροτητα της απαντησης απο το ποιος απαντησει....


    υπογραφη: Σ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tha tin kani me elafra pidimatakia opos ekanan kai polles alles!! kai aftoi pou apolamvanoun opos lene tis sintaksis tous kai ta epixorigimena aftokinita den tha kseroun apo pou tous irte!!tha xaskoun.. otan tha prospathisoun na mpoun stin prosopiki tous selida kai den tha exoun prosvasi na do ti xaroulles tha kanoun!

      Διαγραφή
  73. exei mia istoria palia poy moy tin eipe enas filos eixai ena me leyta kai pige se ena xorio kai tin proti mera agoraze gadaroys me 100 lires egorase kamposoys tin deyteri mera egoraze gadaroys gia 200 lires pale egorase poloys thn triti mera afoy emina ligoi gadaroi egoraze toys gia 300 lires kai toys teleyteoys 5-6 gadaroys kai afoy den eixai alloys gadaroys.meta apo kamposes meres oi xwrkanoi en eixan gadaroys na spiroyn ta xwrafkia emina toys ta rialia kaia afoy den eixai gadaroys na gorsoyn eminan nistigoi afoy efagan ta rialia poy toys edoke o agorastis twn gadaron. meta apo ligo kairo epepse ton koymparo toy o ploysios me to kopain twn gadaron kai poylatoys 400 lires kai anakatikan oi xwrianoi na kanoyn danion na gorasoyn toys gadaroys gia na 3ekinisoyn doylia afoy en efkenan poypanw kai den emporoysan na 3oflisoyn to xreos o trapezitis ekatasxe ta xwrafkia toys kai toys gadaroys TELOS (gelate???) 3 mafies epiasan ta leyta oloy toy xwrkoy kai tes perioysies toys kai aytoi doyleyoyn e3olokliroy gia aytoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ? sorry aderfe tha sto pw sta isa.. Thatheles na eitan etsi ta pragmata! Poios kserei fysika mpori na anikeis se alh eteria opos herbalife klp klp pou malon afto einai alios poios o logos tetoias propagandas an den uparxei oikonomiko sumferon apo pisw! Kai milaw fisika gia to arxiko kimeno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sorry aderfe alla tha so po sta isia.. kanenas den kanei propaganda gia tipote. edo miloun aploi anthropoi pou eixan tin tixi na min ipnotistoun kai na min tous gini kamia plisi egkefalou apo kanenan eki mesa. esi agapite file mporis na sinexisis to oniro sou..ta leme

      Διαγραφή
  75. ειδα πολλα σχολια.. μου εγινε προταση απο την worldventures. οσοι ειστε μεσα λετε ολα καλα , και υποστηριζετε την εταιρια , οσοι δεν ειστε λετε τα χειροτερα γιατι ισως δεν ξερετε ή ισως φανταζεστε. καποιοι αλλοι λενε οτι παραιτηθηκαν επειδη δεν τουσ αρεσαν καποια πραγματα, μπορει να μην τουσ αρεσε η πιεση η το ανχοσ,οκ. μπορει καποιος που ΞΕΡΕΙ ή ήξερε και δεν φανταζεται να μου πει γκαραντι πραγματα. εχω αποριεσ. λετε οτι ειναι απατη , ωραια εγω ασ πουμε μπαινω και χρεωνομαι 300 ευρο, αν ομωσ βγαλω τα ποσοστα που λενε με αλλεσ εγραφεσ ειμαι κομπλε, και κανω και τα ταξιδακια μου. δηλαδη δεν βλεπω που ακριβωσ θα την πατησω.καποιοι λενε οτι θα διαληθει καποια στιγμη η εταιρεια επειδη δν βγαινει μαθηματικα να δινουν λεφτα σε τοσουσ οι οποιοι πολλαπλασιαζονται συνεχωσ κτλ. πρεπει να φοβηθω? δηλαδη , και να κλεισει καποια στιγμη αυτη η εταιρεια και εγω εχω βγει κερδισμενοσ, χεστηκα! απλα θα σταματησω να πληρωνομαι (θελω να πιστευω οτι αυτο θα ναι το μονο τιμιημα ή μηπωσ οχι?) δεν θα χρεωθω τιποτα. απλα θελω να ξερω τουσ πραγματικουσ κινδυνουσ που διατρεχω εγω προσωπικα και οχι το αν θα μαι συναισθηματικα φορτισμενοσ επειδη θα μου σπανε τα @@ .παρακαλω πολυ αν καποιοσ γνωριζει κατι ασ απαντησει!!!! ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o monos pragmatikos kindinos pou diatrexis einai na xaseis tous pragmatikous sou filous, tin epafi me tous antrhopous sou, tin aksioprepia sou san anthropos , tis omorfes mikres kathimerines xares tis zois, ean to mono pou se endiaferi eine taksidia kai lefta proxora. einai para poli diskolo omos na petixis esto kai ton proto stoxo 30-30. episis den eine mono ta 300 euro pou tha dosis gia eggrafi, einai kai i sindromi an den kataferis na valis 4 atoma , einai kai i vanzini sou na vouras kathe nikta sta cafe kai stis parousiasis eine kai o kafes sou kai o dikos sou kai tou filou sou pou tha tou kerasis , extra lefta gia ta seminaria pou kimenonte apo 15-300 euro gia esoteriko kai ano ton 400 eyro gia to eksoteriko plus ta eksoda tou taksidiou kai paei parakato.. afta profanos den sou ta lene stis xazoxaroumenes parousiasis tous .. choice is yours

      Διαγραφή
    2. εσυ πωσ τα ξερεισ αυτα?δουλευεσ γι αυτουσ?
      και γιατι να μου τρωει τοσο χρονο , λεσ οτι θα χασω τισ χαρεσ τησ ζωησ , αν απλα φερεισ μια 6αδα και μετα αραξεισ και οοοποτε ξανακατσει ασχολησε? και στα σεμηναρια ειναι προαιρεετικα απ οτι ειπανε. θελω να πω δεν νομιζω ο στοχοσ τουσ να ειναι να βγεις χρεωμενοσ, οπωσ η κομπινα τοτε με το χρηματιστηριο . τελοσ, με τουσ φιλουσ γιατι να παιχτει κατι?μεχρι και να τουσ χωσεισ στην εταιρεία αν βγαζουν και αυτοι....μια χαρα,
      αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το ποσο πολυ υποστηριζουν την εταιρεια τα μελη της σε διαφορα μπλογκσ οχι μονο σ αυτο.....

      Διαγραφή
    3. Θα σου πω τη γνώμη μου από προσωπική μου εμπειρία στην εταιρεία:Μπήκα με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό που έχεις εσύ!!φανταζόμουν πως θα κάνω μερικές παρουσιάσεις σε φίλους μου, θα γίνουν κι αυτοί μέλη,θα πιάσω την εξάδα για να μην πληρώνω συνδρομές και να πάρω τα λεφτά της εγγραφής πίσω και μετά θα κάθομαι και θα επωφελούμαι από αυτούς που θα βάζουν οι "από κάτω" μου.Ακριβώς έτσι. Στην πορεία, όμως, είδα πως δεν ήταν τόοσο εύκολα όσο τα φανταζόμουν!Κατ' αρχήν δεν πείθονται εύκολα οι γύρω σου εαν δεν σε δασκαλέψει καλά ο σπόνσοράς σου!Δεύτερον, άντε και τους βρίσκεις τους 6, πρέπει για ένα διάστημα να τρέχεις και γι' αυτούς να βρουν άτομα, όπως θα τρέχει το πρώτο διάστημα και για σένα ο σπόνσοράς σου!Αυτό σημαίνει πολλές ώρες σε παρουσιάσεις σε καφέ ή μέσω skype να λες τα ίδια λόγια σαν κασέτα μπας και πείσεις κανέναν να γραφτεί!Τρίτον, τα σεμινάρια σου λένε αρχικά ότι είναι προεραιτικά αλλά μετά ανακαλύπτεις πως για να βγάλεις παραπάνω φράγκα σε πρήζουν πως πρέπει να πας σε όσα περισσότερα μπορείς γιατί εκεί θα μάθεις τα κόλπα της δουλειάς, θα μάθεις πώς γίνεσαι εκατομμυριούχος και θα αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου κι ένα σωρό τέτοια! Με άλλα λόγια γίνονται απαραίτητη προϋπόθεση της επιτυχίας σου(εκτός και αν δεν θέλεις να έχεις περαιτέρω κέρδη οπότε πάω πάσο). Το θέμα με τις φιλίες είναι όντως βασικό γιατί στην προσπάθειά σου να βρεις μέλη,τους βλέπεις όλους μα όλους εν δυνάμει πελάτες σου(σου λένε μάλιστα από την αρχή να κάνεις μια λίστα με όσους ξέρεις και δεν ξέρεις και να τους πάρεις σβάρνα).Αυτό μπορεί να δημιουργησει και σε σένα ,όπως και σε μένα, περίεργα συναισθήματα αλλά και τους άλλους να σε αποφεύγουν γιατί θα είσαι πλέον ο ενοχλητικός της παρέας που θα τους πρήζει με την εταιρεία!Άσε που όταν μπαίνει το χρήμα ανάμεσα σε φιλίες ή συγγένειες δεν έχει καλά αποτελέσματα πάντα!Προσωπικά έκεί που ξενέρωσα τρελά ήταν όταν διάβασα κάποιες αρχές της δουλειάς αυτής, τις οποίες "διδάσκουν" και στα σεμινάριά τους, σύμφωνα με τις οποίες χονδρικά να αναφέρω όποιος είναι μέλος και ακολουθεί πιστά τους σπόνσορές του αυτός είναι ο πετυχημένος της ζωής ενώ όσοι δεν γράφονται ή δεν τους πιστεύουν είναι ΕΧΘΡΟΙ της εταιρείας και αποτυχημένοι!κι ένα σωρό άλλα που μου θύμιζαν πιο πολύ προσυλιτισμό ιεχωβάδων παρά επάγγελμα!Μιλάμε για ψυχολογικά παιχνίδια, όχι αστεία!και εκεί είναι που σκέφτηκα: μπορώ να μείνω στην εταιρεία χωρίς να επηρεαστώ στο ελάχιστο από αυτη την πλύση εγκεφάλου;Και άντε ξεκινώ με το σκεπτικό ότι πάω μόνο για την 6άδα, μήπως όμως στην πορεία γλυκαθώ ή με πρήζουν οι από πάνω αλλά και οι από κάτω μου να τους βοηθάω και συνεχίζω εντατικά το ψάρεμα μελών;Ασε που εαν κάποιοι από τα 6 μέλη μου φύγουν θα πρέπει να τα αντικαταστήσω με κάποια νέα..μη βρεθώ και προ εκπλήξεως και πληρώνω ξανά συνδρομές(γιατί το άκουσα και αυτό).Τέλος πάντων έγώ θα σου πρότεινα να κάνεις κι εσύ τις ίδιες ερωτήσεις στον εαυτό σου,να δεις αν αντέχεις και σου ταιριάζει να κάνεις την εν λόγω δουλειά, στην τελική αν το θες πολύ ξεκίνα την και δες τα κι εσύ μόνος σου αυτά που σου είπα στην πορεία...εξάλλου έχεις 14 μέρες περιθώριο να ξεγραφτείς και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, όπως έκανα κι εγώ..

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο!Μιλάω κι εγώ από προσωπική πείρα.Δεν θα μπορούσαν να περιγραφούν καλύτερα τα δεδομένα!
      Προσωπικά, συμβουλεύω όσους το σκέφτονται να μπουν να φανταστούν πώς θα είναι να είναι μέλη της εταιρείας, με βάση όλες τις πληροφορίες που μπορούν να συγκεντρώσουν. Και μετά να αποφασίσουν.
      Αν έστω και λίγο έχουν τον παραμικρό δισταγμό, να μην μπουν!

      Διαγραφή
  76. ειναι η τελεια ιδεα!!!! Οσο δουλεψεις τοσο πληρωνεσαι! Το πιο δικαιο συστημα.... δεν κυνηγας τα λεφτα σου.... καθε Τριτη πληρωνεσαι.... δεν παρακαλας κανεναν.... ολοι οσοι το ακολουθουν ευχαριστουν αυτον που τους εδειξε ΠΩΣ να βγουν επιτελους απο το ΕΞΩ συστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η απαντηση σου δεν μου λεει κατι φιλε, αλλα πραγματα ρωτησα, αν ξερεισ απαντα.ετσι δεν με βοηθασ.

      Διαγραφή
    2. ειναι τελεια ιδεα=εχω μπει στον χορο και πρεπει να χορεψω γιατι αν δεν χορεψω θα παρω τα 3 της εταιριας...

      τι κανεις γιαννη? εξω συστημα σπερνω...

      παιδια ρωτηστε κανενα πατερα κανενα θειο ψαγμενο για τις πυραμιδες... υπηρχαν παντα για να ξεζουμιζουν τον κοσμακι....

      υπογραφη Σ.Σ.

      Διαγραφή
  77. επισης μην κρινετε απο την κατασταση στην Ελλαδα.... στον υπολοιπο κοσμο υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι που ταξιδευουν συνεχως και πληρωνουν μονο το συνδρομη τους... μονιμα εσοδα για την WV δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. και οντως δεν κανει για ολους.... πρεπει να υπαρχουν και τα υπολοιπα επαγγελματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ας κανουμε μια υποθεση οτι ζω σε μια πολη με 300 ανθρωπους-μελη της WV σε ενα μηνα οι 200 περιπου απο αυτους ειναι στην κατω βαθμιδα θα πρεπει να βρουν 4 ατομα.... στον επομενο μηνα οι 800 νεοι θα πρεπει βρουν 4 ατομα... αρα... απο τα απλα μαθηματικα που ξερω καθε μηνα πολλαπλασιαζω επι 4 για να εχω τα νεα μελη την κατω βαθμιδα..... σε μερικους μηνες σε 4 μηνες ακριβως δλδ... αν π.χ. η πολη μου εχει 200.000 ατομα 200*4*4*4*4=51.200 τα μελη της κατω βαθμιδας αρα τα μελη θα τελειωσουν στην πολη μου.. διοτι θα υπαρχουν τα παλαια μελη και αυτοι που δεν θα γραφτουν γιατι απλα δεν θα γραφουν διαολε για καπουν λογο... και τοτε?? τοτε νομιζω ολη η πολη θα εχει γραφτει ή θα εχει κορεστει η αγορα να το πω αλλιως και δεν θα μπορουν οι τελευταιοι να βρουν κανενα.. ή τουλαχιστον δεν θα βρουν αλλους 4 για να τους εχουν κατω... αρα?? πρακτικα θα ειναι τα θυματα που θα πληρωνουν ολους τους απο πανω τους... και οταν σε 14 μερες αποφασισουν να φυγουν?? εγω θα βρεθω τελευταιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τοτε τι θα κανει η εταιρια??? ερωτηση καλοπροαιρετη για οποιον ειναι στην εταιρια... τι κανει η εταιρια τοτε?? τι εκανε στην κυπρο π.χ.... θελω απαντηση με ονοματεπωνυμο απο οποιον ξερει να μου πει (μελος της εταιριας) .. προφανως η εγκυροτητα της ερωτησης δεν κρινεται απο το ποιος ρωταει. ομως εγω θα κρινω την εγκυροτητα της απαντησης απο το ποιος θα απαντησει.


    υπογραφη: Σ.Σ.


    Υ.Γ αν μου απαντησει ξανα ανωνυμος και λεει μαλακιες θα τον γραψω στα @@@@ οπως εκανα με τις προηγουμενες παπαριες σας.ΖΩΑ τι δεν καλαταβατε για την εγκυροτητα της απαντησης???...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. akou na sou po re file!! eine dikeoma mas na diatiroume tin anonimia mas opos kanis kai si..to monadiko zoo damesa eise esi!! tis paparies tis grafis esi!! thelis na graftis gie mou? graftou kai min mas prizis ta arxidia mas!! o kathenas me to nou pou diatheti!! me to etsi thelo na tou valoume to onoma mas!! e theloume kirie !! areski sou e sou areski!! tha mas pis kai zoa! AXAPARE..

      Διαγραφή
    2. soy aresei na se grafoun sta ekei e??? S.S.

      Διαγραφή
    3. mallon se esena aresi na se grafoun sta arxidia tous file.!! den eida na sou apantise kanenas eponima! toso kala

      Διαγραφή
  80. Δεν κάνει για σενα.... τελος! Μην το ψαχνεις.... κανε κατι άλλο και καλη τυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. και στην Κυπρο φετος τον Αυγουστο ειχαν ρεκορ εγγραφων... οπως και στην Ελλαδα βεβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Για το τι θα κανει η εταιρεια μπορεις να ανατρεξεις σε αλλες εταιρειες δικτυακου marketing με ιστορια 20 και παραπανω ετων... ή απλα μπορεις να δεις τον Donald Trump....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καλησπέρα κι από μένα. πριν μερικές μέρες μου έγινε προταση να μπώ στο δίκτυο της WV και προσωπικά μου φάνηκε καλή ιδέα. Όχι φανταστική ή καταπληκτική και τα λοιπά (γιατί ποτέ δεν ενθουσιάζομαι με το "ΝΕΟ")
    αλλά καλή.

    Το θέμα της πυραμίδας δεν μ'απασχολεί προς το παρόν και αρκετά πιπιλίστηκε αυτή η καραμέλα. Θα ήθελα να μου πει όμως κάποιος απο αυτους που παρατησαν την ιδεα, καριέρα κτλ της WV και καποιος που συνεχίζει ακομα, αν αυτό το concept ταιριαζει στο δικό μου προφιλ.

    Θα πείτε γιατι να το κάνω. Έτσι, ξέρω εγώ? για τον ιδιο λόγο υποθέτω που γραψατε όλα τα παραπανω. Για ενημέρωση. Απλά αυτή θα είναι κάπως πιο στοχευμένη αν θελεις. Σας παρακαλώ όμως οι βρισιές να λείπουν.

    Το προφίλ μου εχει ώς εξης. Είχα δική μου επιχείρηση για 4 χρονια, αλλά λογω της κρισης τον τελευταίο της έκανε βουτιά και χρεώθηκα κι ολας. Έκλεισα το γραφειο μου και για 8 μήνες έψαχνα για δουλειά. Τελικά βρήκα μία αλλά αρκετά μακριά απο τους δικούς μου και τους φιλους μου. Βλέπετε, δεν είχα οικογένεια (σύζυγο, παιδια, σκυλιά) και απο το να κλαίω τη μοίρα μου το αποφασισα χωρίς δευτερη σκεψη.
    Τα χρηματα σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα ειναι ικανοποιητικά ως έναν βαθμό, αλλά και πάλι δεν αρκουν ουτε στο ελαχιστο αν θελω να κάνω οικογένεια.

    Το αφεντικό μου, εχει αρκετες επιχειρησεις, οι περισσοτερες εκ τον οποίων ευδοκημούν σε μεγάλο βαθμό. Παρ'ολα αυτά όταν ενημερώθηκε για την WV εταιρία και πηγε σε κάποιο σεμινάριό της, ενθουσιάστηκε!!! Ενοείται πως γραφτηκε αμέσως και προτεινε και σε κάποιους υπαλλήλους του να κάνουν το ίδιο (κάτω απο αυτόν στην πυραμίδα).

    Τώρα εγώ ρωτάω, αν αυτός ο ανθρωπος που έχει τόσες επιτυχημενες επιχειρήσεις, που για να συμβει κτ τετοιο τα ψάχνει όλα στην λεπτομέρεια, εχει ενθουσιαστεί με αυτο που προσφέρει η εταιρία και τον τρόπο που το κάνει, εγώ γιατι να το σνομπάρω?

    1ον είναι νόμιμο και του έχω ψάξει αυτό
    2ον δεν έχει κορεστεί η αγορά στην Ελλάδα, πολύ σημαντικό κατ'εμε
    3ον δεν ενεχει ρίσκο οικονομικό, όπως η προηγούμενη επιχείρηση που είχα
    4ον δεν χρειάζεται να το προωθησω στους "δικούς μου" πρωτα, αλλά μπορώ να το κάνω σε επιχειρηματίες που ψαχνονται για το παραπάνω και έχουν πελάτες για να προσεγγίσουν
    5ον δεν έχω οικογένεια για να στερούμαι το χρονο μου μαζί τους
    6ον ειμαι αρκετά επικοινωνιακή

    Γιατί να μην το κάνω?

    Ωστόσο, έχω έναν μεγάλο ενδιασμό για τις παροχές που προσφέρει:
    1. Τα "dream trips" γεμίζουν κατευθειαν και θα ζορίζομαι να κλεισω θεσεις? οχι μονο εγώ και αυτοι που ειναι κάτω απο μένα
    2. μεσω της "Rovia" μπορούν οι δικοί μου πελάτες να προωθησουν τις δικές τους μικρές επιχειρήσεις, εφοσον αφορουν τα ταξιδια?
    3. Ποσο εύκολο ειναι να επικοινωνησω με την εταιρία (όχι με τα μέλη της πυραμίδας) για τυχών παραπονα ή απορίες που μπορεί να έχω?
    4. Σε τι βάθος πελατιακό ενημερώνεται το γραφημα στο site?
    5. αν ξενερώσει κάποιος για καποιο λογο και φυγει, αλλα προηγουμένως εχει κανει καποια μέλη ποιος τα καρπωνεται?

    Ξέρω ότι σας τα έπρηξα, αλλά ειμαι λίγο άτομο που δεν εφησυχάζεται, ούτε του αρέσει να του γλύφουν τα αφτιά, οπως επίσης όμως δεν απορρύπτω κάτι μόνο και μονο επειδη δεν το γνωρίζω.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο και την υπομονή όλων...

    Πάντα φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Προς "Ανώνυμος 21 Αυγούστου 2012 3:00 μ.μ."
    Εντυπωσιασμενος απο αυτο που διαβασα!
    Απλα respect κοπελια γιατι οχι μονο ειπες τα πραματα με το ονομα τους, αλλα και καπως διακριτικα δεν κατηγορησες/υποστηριξες καμια απο της 2 πλευρες!
    "Ουδετερη και απολυτα σαφης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΜΗΝ ΜΑΛΛΩΝΕΤΕ
    ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
    ΑΡΘΡΟ 14.

    Ο περί των Αθέμιτων Εμπορικών Πρακτικών των Επιχειρήσεων προς τους Καταναλωτές Νόμος του 2007 (103(I)/2007)

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι
    (Άρθρο 4(4))

    ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ



    Α. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

    (14) Δημιουργία, λειτουργία ή προώθηση ενός πυραμιδωτού συστήματος πωλήσεων, όπου ο καταναλωτής θεωρεί ότι έχει την ευκαιρία να έχει όφελος περισσότερο με την εισαγωγή άλλων καταναλωτών στο σύστημα παρά με την πώληση ή την κατανάλωση προϊόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. elpizo na aposirthoun apo tin agora tis Kyprou.. na stamatisoun epitelous na prosegkizoun nearo kosmo kai idika tous fitites mas..

      Διαγραφή
  86. Καλημέρα σε όλους!Εύχομαι να είχα μπει σ'αυτό το blog μια ημέρα νωρίτερα.Εκανα το λάθος και γράφτηκα και γω την Τρίτη στην WorldVentures και τώρα προσπαθώ να ξεγραφτώ μήπως και πάρω τα λεφτά μου πίσω αλλά τίποτα.Το ευχάριστο στην υπόθεση είναι οτι δεν πρόλαβα να γράψω κανέναν φίλο/συγγενή και να μην έχω μούτρα να τον δω μετά.Έχω διαβάσει και τα 3 site της εταιρίας και δεν βρίσκω πουθενά το κομμάτι που λέει οτι αν ζητήσεις να ξεγραφτείς μέσα σε 14 μέρες σου επιστρέφουν τα λεφτά σου πίσω.Έστειλα mail στο internationalsupport@worldventures.com και στο tavar@worldventures.com και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση.Αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει.Νίκος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Έλα φίλε, στείλε στο:eteam@worldventures.com
    το ακόλουθο μήνυμα:

    Dear Sir/Madam,

    I would like to cancel my subscription and get a full refund due to personal reasons.
    Name: to user id sou.
    Worldventures ID: to id sou.


    μετά από λίγες μέρες θα σου απαντήσουν ότι θα σου τα στείλουν. μην ανησυχείς εμένα πέρασαν 10 μέρες ώσπου να τα πιάσω.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. i worldventures den exei na zilepsi se tipote mia aitesi!!! profilaksete tous filous sas kai ta agapimena sas prosopa!!pezoun me tin psixologia kai tin noimosini mas!! voithiste ton kosmo na enimerothi!!! tous kanoun plisi egkefalou toso poli pou polloi afinoun tis kanonikes tous doulies gi afto!! onirevonte ekatomiria. gia onoma tou THEOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος21 Σεπτεμβρίου 2012 2:49 μ.μ. Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία θα στείλω αμέσως

    Ανώνυμος21 Σεπτεμβρίου 2012 3:05 μ.μ. Έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που λες.Προσπάθησα να εξηγήσω στο παιδί που με έπεισε να γραφτώ τους λόγους που θέλω να φύγω και μόνο που δεν με "έδειρε".Είναι τόσο παθιασμένοι με αυτό που κάνουν που δεν ακούν τίποτα.Αντιθέτως εγώ πήγα στο σεμινάριο που μου πρότεινε και το άκουσα μέχρι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Και εμενα ενας φιλος μου με επιασε απο κοντα για να εγραφω στην worldventures που προφανως αυτος ηθελε μονο να γραψει μελοι για να ξεμπερδεψη απο τις πληρωμες και μαλακιες... στο τελος εγω του το εκοψα απο την ιδια ωρα που μου αρχισεν την παρουσιαση... γιατι καποιος με νοημοσυνη θα καταλαβει πως αυτα που σου υποσχεται η εν λογω εταιρεια ειναι μια μουφα...ΑΛΛΑ οταν εχει ατομα κορονομυαλα που πιστευουν ετσι ευκολα εγω λεω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ....ΠΡΟΣΟΧΗ μην πεφτεται ΤΟΣΟ ευκολα σε τετοιες παγηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή